Kuva: Fotolia

Fitness-urheilijan rehellinen kuva osoittaa kuinka keho muuttuu kuukautisten aikana - katso

23.12.2016 12:50 - Elisa Jalasjoki

Tärkeää on muistaa se, että vatsan turpoaminen kuukausittain on jokaisen naisen arkipäivää.

Ruotsalainen fitness-urheilija Malin Olofsson, on kerännyt rehellisellä postauksellaan Instagramissa nopeasti paljon kiitosta. Tiukassa kunnossa oleva nainen jakoi tilillään kuvan turvonneesta vatsastaan todistaen, kuinka naisen vartalo muuttuu ainoastaan kuukautisten seurauksena valtavasti. 

Olofsson ottaa kantaa myös yleisimpiin harhaluuloihin, joita kuva saattaa ihmisissä herättää. "Ei, en ole raskaana, eikä mahani ole turvonnut syömisestä", nainen kirjoittaa heti kuvassaan. Hän haluaakin korostaa juuri sitä, että kaikesta huolimatta jokaisen naisen keho muuttuu joka kuukausi pms-oireiden seurauksena, eikä siinä ole mitään väärää. 

"Tässä ei ole mitään hävettävää. Kehossani on vain vettä ja kyllä, se on epämukavaa. Mutta tällaista se on joka kuukausi minulle, sekä useille muille naisille", Olofsson kirjoittaa. 

Naisen jakama kuva onkin kerännyt nopeasti kiitosta. Lukuisat naiset ovat kyenneet samaistumaan Olofssonin mietteisiin ja kuva auttaakin ymmärtämään, miksi olo usein kuukautisten aikaan onkin niin turvonnut ja epämiellyttävä. Totuus on, että se on sitä kaikille.

Katso Olofsonnin jakama kuva sekä teksti kokonaisuudessaan alta.

Voit myös verrata ylempää kuvaa myös alla olevaan otokseen muuten hyvin hoikasta ja hyväkuntoisesta Olofssonista. Yllä oleva kuva osoittaakin sen, ettei auta, vaikka olisi kuinka hyvässä kunnossa. Pms-oireet eivät valikoi uhrejaan vaan näkyvät meissä kaikissa. 

Lue myös: Naiset nousivat Instagramin tissi-sensuuria vastaan - katso sääntöjen harmaalle alueelle

Lue myös: Instagramin tämän vuoden tykätyimmät kuvat paljastettiin - yksi nainen ylitse muiden

Kilpailut

Uusimmat