Vakavasti sairas nainen nostaa itsetuntoaan meikkaamalla - katso kauniit kuvat

05.01.2017 16:45 - Vilma Kaura

Syöpä ei ole estänyt amerikkalaisnaista panostamasta ulkonäköönsä.

Viime syksynä 22-vuotiaalla  Amanda Ramirezilla diagnosoitiin pahanlaatuinen, kolmannen tason imukudossyöpä eli Hodgkinin tauti.

Syöpähoitojen vuoksi nuori nainen menetti esimerkiksi hiuksensa, mikä ei ole kuitenkaan estänyt häntä tuntemasta itseään kauniiksi. Maskeeraamiseen intohimoisesti suhtautuva Ramirez päätti nimittäin jatkaa meikkausharrastustaan ja panostaa ulkonäköönsä syövästä huolimatta.

19-vuotiaana meikkaamisen aloittanut kalifornialaisnainen kertoo, vuosien saatossa hän on alkanut pitämään meikkaamista ja kauneutta omana taiteenlajinaan.

Ramirez on kertonut avoimesti syöpätaistelustaan Instagramissa ja jakanut seuraajilleen mitä upeampia kuvia kauniisti meikatuista kasvoistaan. Hän kertoo pyrkivänsä vaikuttamaan positiivisesti muiden syöpäsairaiden itsetuntoon esteettisten kuviensa kautta.

- Itseni ehostaminen on auttanut minua käymään läpi syöpähoitoja. Kun näytän kauniilta, tunnen myös itseni sisältä kauniiksi, hän toteaa Yahoon tekemässä haastattelussa, josta Aplus-sivusto uutisoi.

Ramirezilla on Instagram-tilillään yli 30 000 seuraajaa, joista osa taistelee myös syöpää vastaan. Nainen onkin saanut kuviinsa paljon innostavia kommentteja, joissa hänen positiivista asennettaan ylistetään.

"Ihailen sinua! Olet yhtäaikaa sekä kaunis että vahva", eräs Ramirezin Instagram-seuraajista kommentoi rohkean naisen kuvaan.

Lue myös: Äiti menetti vastasyntyneen poikansa - lahjoitti maitoa oman kehonpainonsa verran

Lähde: Aplus

Kilpailut

Uusimmat