Kuva: Fotolia

Äiti heräsi koomasta seitsemän vuoden jälkeen - tapasi tyttärensä ensimmäisen kerran

10.03.2017 22:45 - Bauer Media

Äidin hoitoon on kerätty rahaa yksityisillä lahjoituksilla.

Serbialainen Danijela Kovacevic koki traumaattisen synnytyksen, jonka seurauksena hän sairastui verenmyrkytykseen ja vaipui koomaan vuonna 2009. Hän ei ehtinyt nähdä pientä Marija-tytärtään. Nyt seitsemän vuotta myöhemmin Kovacevic on hämmästyttänyt kaikki häntä hoitaneet lääkärit heräämällä koomasta. Hän myös pääsi tapaamaan ensimmäistä kertaa tyttärensä. 

Danijela Kovacevicin isä on kertonut Daily Mailille, että hänen tyttärensä tila on kohentunut. Koomasta heräämisen jälkeen hän on saanut lisää painoa, hän hymyilee ja reagoi puheeseen. Hän myös osaa olla vihainen. Kovacevicia on hoidettu saksalaisella kuntoutusklinikalla. Hänen perheensä on kerännyt lahjoituksia, jotta hoito on saanut jatkua. 

Verenmyrkytys eli sepsis on yleensä bakteerin tai sienien aiheuttama vakava yleisinfektio. Kuolleisuus vaikeassa verenmyrkytystapauksessa on jopa yli 30 prosenttia. Verenmyrkytyksen oireita ovat huono yleistila, äkillinen kuumeen nousu, sekavuus, voimakas vapina, pahoinvointi, nopea syke, nopea hengitys ja iho-oireet sekä matala verenpaine. 

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat