Kuva: Fotolia Instagram

Mallikaunotarten yhteiskuva aiheutti someraivon: "Muokkasit ystäväsi lihavaksi"

17.03.2017 16:00 - Erica Alaluusua

Georgia Gibbs lisäsi Instagramiin kuvan itsestään ja ystävästään, mutta joutui järkyttymään sen aiheuttamasta reaktiosta.

Australialaismalli Georgia Gibbs julkaisi taannoin itsestään sekä malliystävästään Kate Wasleysta kuvan Instagramissa. Kuvassa kaunottaret poseeraavat yhdessä Sydney Harbour -sillan edessä hymyillen. Gibbsin kuva aiheutti kuitenkin valtaisan someraivon, sillä naiset käyttävät eri vaatekokoja.

Mikä aiheessa niin suututti? Gibbs pukeutuu vaatekokoon 34 kun Wasley taas kokoon 44. Gibbsin seuraajat suuttuivat niin, että syyttelivät naisen joko muokanneen itsensä pienemmäksi, tai ystävänsä suuremmaksi. Hänet myös leimattiin huonoksi ystäväksi. 

Gibbs on kertonut Instagramissa olleensa ihmeissään kommenttivyörystä.

"Laitoin kuvan kahdesta ystävyksestä menossa ulos viikonloppuna. Sitä repostattiin runsaasti, jonka jälkeen se synnytti kiistan ihmisten välillä."

"Sydämeni särkyi, kun minun väitettiin muokanneen kuvaa. Olemme Katen kanssa parhaita ystäviä, joten miksi tekisin niin?" Gibbs kirjoittaa.

Kohun herättäneen kuvan voit katsoa alta.

Love you unconditionally @katewas_ ✨ #SunburnIsReal

Henkilön GEORGIA MAE (@georgiagibbs_) jakama julkaisu

Kuvan ikävät kommentit on sittemmin poistettu. Ikävät kommentit tuottivat naisille kuitenkin idean, jonka myötä he perustivat yhdessä Instagram-tilin, jonka tavoitteena on luoda positiivisuutta vaatekoosta riippumatta. Tilille he lisäävät niin yhteis- kuin omakuviaankin. Tilistä on hetkessä tullut suosittu, sillä on tällä hetkellä yli 54 tuhatta seuraajaa.

- Ihmiset eivät ole tottuneet näkemään erikokoisia naisia kuvattavan yhdessä, ja olemaan sen kanssa okei, Wasley kommentoi, ja jatkaa:

- Terveys on paljon tärkeämpää kuin koko, ja terveitä vartaloja on eri muodoissa ja kokoluokissa. Meille jokaisella on omat epätäydellisyytemme sekä asiat, joista olemme epävarmoja. Olemme kuitenkin kaikki ihmisiä, ja tällaiset asiat ovat normaaleja ja kauniita, ne tekevät meistä sen, ketä olemme.

Kuva naisten Instagram-tilistä alla.

Lue myös: Voguen paralympialaiskuvasta nousi someraivo: Eivät käyttäneet oikeita liikuntarajoitteisia malleja

Lue myös: Odottavan äidin Instagram-tilistä supersuosittu - esittelee hauskasti raskausajan mielihalujaan

Lue myös: Julkkistähti pukeutui naamiaisiin Nicki Minajiksi - "halvalta näyttävästä" asusta someraivo

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat