Kuva: AOP

Tinder uudistuu: Pian voit selata sovellusta myös koneella

29.03.2017 09:15 - Tiina Svensk

Deittisovelluksen käyttämisestä tulee uudistuksen myötä entistä helpompaa.

Suosittu deittisovellus Tinder tarjoaa käyttäjilleen nyt aivan uuden käyttöalustan. Sovelluksen kehittäjät ovat nimittäin luoneet Tinder Online -nimeä kantavan version, jota voit selata koneellasi kännykän sijasta.

Suunnitelmissa kasvattaa käyttäjäkuntaa

Tinder Online -versio luotiin käyttäjille, joilla ei ole tarpeeksi tilaa älypuhelimessaan mobiilisovellukselle. Samalla Tinderin käytöstä haluttiin tehdä entistä vaivattomampaa ja nopeampaa: pian treffejä voi sopia vaikka työtehtävien ohella omalta työkoneeltaan.

Tinderin koneversiota suunnitellut Brian Horgard on uudistuksesta erittäin innoissaan:

- Tinder on tällä hetkellä käytössä 190 maassa. Tinder Onlinen avulla tuomme sovelluksen läsnä entistä laajemmalle joukolle, kun Tinderiä pääsee käyttämään miltä laitteelta tahansa, milloin tahansa.

Pian käyttöön myös Suomessa

Tinder Online on testattavana tällä hetkellä Argentiinassa, Brasiliassa, Kolumbiassa, Indonesiassa, Italiassa, Meksikossa ja Ruotsissa - mutta ei vielä Suomessa. Tinderin kehittäjät lupaavat käyttäjilleen, että uusi versio julkaistaan maailmanlaajuiselle yleisölle hyvin pian.

Uusi Tinder Online -julkistus ei ollut ainoa uutinen, mikä deittisovellukseen liittyi. Sovelluksen kehittäjät vihjailivat, että pian Tinderiin tulisi myös erityispalvelu käyttäjille, jotka ovat rikkaita ja kuuluisia. Kyseiseen joukkoon pääsee, jos joku ryhmään kuuluva suosittelee henkilöä mukaan. Kutsuja erityisryhmään tarvitaan tietty määrä, ennen kuin henkilö valitaan rajattuun ryhmään. Milloin tällainen uudistus tulee sovellukseen, sitä ei kuitenkaan vielä kerrota.

Tinderin perustaja Sean Rad kertoi aiemmin siitä, millaiselta Tinderin tulevaisuus saattaa näyttää. Voit lukea hurjista tulevaisuudenkuvista täältä.

Tinderin suosituimpien miesten ja naisten kuvat on julkistettu alkuvuodesta. Voit katsoa ne täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat