Kuva: Fotolia

Miesstrippari paljastaa yllättävät faktat työstään: "Voit menettää uskon rakkauteen"

14.04.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Suositussa strippariryhmässä esiintyvä Lotan Carter kertoo, että varatut naiset jahtaavat häntä usein keikkojen yhteydessä. Hän paljastaa työstään myös muita yllättäviä yksityiskohtia.

Millaista todella on olla miesstrippari? 28-vuotias Lotan Carter työskentelee miesstripparina suositussa brittiläisessä The Dreamboys -ryhmässä ja on nyt paljastanut Metro.co.uk-sivuston haastattelussa astetta yllättävämpiä faktoja työstään. Loppujen lopuksi strippaaminen ei ole pelkkää huoletonta vaatteiden riisumista ja seksuaalissävytteistä tanssahtelua. Lue alta Carterin kuvailuja työstään:

1. Ihmisillä on eri syitä päätyä alalle

Tiedän miehiä, jotka ovat työskennelleet alalla eri syistä. Jotkut tekevät sitä rahan takia, jotkut huomion saamisen takia ja jotkut vain nähdäkseen ihmisten reaktiot siihen, kun heille kertoo, mitä tekee työkseen.”

2. Emme ole siveettömiä

”Suurin osa varmaan uskoo, että kellistämme naisia minkä kerkeämme, mutta tämä ei oikeastaan ole totuus. Olin 20, kun aloitin tämän työn, ja usko pois, olin erittäin innoissani. Pidin paljon hauskaa, mutta uutuudenviehätys katoaa nopeasti ja sen jälkeen haluat vain tehdä työsi hyvin ja mennä kotiin nukkumaan kuten normaalit ihmiset. Suurin osa jätkistä, joiden kanssa teen töitä, ovat joko vakaissa parisuhteissa tai naimisissa.”

3. Työ on rankkaa

”Ainoastaan se, että treenaamme kuusi kertaa viikossa salilla ja joudumme olemaan valokuvausvalmiudessa päivän varoitusajalla ei tee tästä työstä rankkaa. Eikä se, että harjoittelemme satoja tunteja ennen kuin voimme astua lavalle tai että matkustamme ympäri maata neljästä viiteen päivään viikossa ilman, että pääsemme näkemään perhettämme ja ystäviämme.

Kun sanon, että tämä työ on muokannut elämääni, en tarkoita vain salilla vietettyjä tunteja tai tiukkaa kauneudenhoitorutiinia, jota noudatan. Jos uskot, että nämä ovat ainoita asioita, joiden kanssa stripparina joutuu olemaan tekemisissä, päädyt ihmettelemään housut kintuissa, miten olitkaan niin väärässä. On monia muitakin asioita, jotka tulee ottaa huomioon.”

4. Voit menettää uskon rakkauteen

”Esityksen aikana tanssijoita saattaa lähestyä moni nainen, joista jotkut ovat sinkkuja ja jotkut eivät. Jotkut ovat kihloissa ja jotkut valitettavasti naimisissa. He kaikki haluavat harrastaa seksiä huolitellun näköisen stripparin kanssa, joten tässä työssä voi menettää uskonsa ’rakkauteen’. Olen esitysten yhteydessä nähnyt naisia, jotka yhdellä hetkellä osoittavat rakkauttaan aviomiehelleen ja päättävät iltansa jahtaamalla minua seksin perässä, kun poistun esiintymispaikalta.

Tiedän kyllä, että kaikki naiset eivät ole tällaisia, mutta tätä tapahtuu tarpeeksi usein, jotta uskosi horjuu vakavan parisuhteen mahdollisuuden osalta.”

5. Myös miehiä esineellistetään

”Jos saisin punnan jokaisesta naisesta, joka uskoo saaneensa minut hurmattua vain ostamalla lipun esitykseeni tai jos minun pitäisi muistella kuinka usein minulle on puhuttu alentuvaan sävyyn tai kuinka usein minua on raavittu kunnes vuodan verta, en olisi tässä kirjoittamassa tätä artikkelia.”

6. Kaikki eivät tajua, ettei tämä ole elämänmittainen ura

”Ainoa syy, miksi teemme tätä työtä, on aivotoimintamme vajavaisuus, eikös? Niin paljon kuin tästä vitsailenkin, on olemassa niitä miehiä, jotka eivät ole tajunneet, että tämä työ ei ole heitä varten ja niitä miehiä, jotka lankeavat stereotypiaan eivätkä vielä ole tajunneet, miten homma toimii. Jonain päivänä heidän ulkonäkönsä haalistuu ja ylimielisyys hälvenee.”

7. Hankalat asiat voivat olla myös työn parhaita puolia

”Rakastan työtäni – pääsen esiintymään joka vuosi sadoilletuhansille ihmisille ja tienaan siitä hyvin. Pääsen myös matkustamaan ympäri maata läheisimpien ystävieni kanssa, ja näistä ihmisistä on tullut kuin perhe minulle. The Dreamboysissa olen oppinut sivelemään kroppani baby oililla ja hymyilemään joka tilanteessa, mutta myös arvioimaan täyttä huoneellista tuntemattomia humalaisia ihmisiä – et uskokaan, miten paljon tästä on ollut hyötyä.”

8. Ihmiset aina tuomitsevat, joten tuomitkoot

"Olen oppinut, että 90 prosentissa elämää ei ole kyse siitä, miten ihmiset kohtelevat sinua, vaan miten reagoit siihen, miten sinua kohdellaan. Lyhyessä ajassa työ on pakottanut minut katsomaan sisimpääni ja olen kasvanut ahdasmielisestä pojasta avomieliseksi nuoreksi mieheksi.”

Lue myös: Miesstrippari maalaa tauluja sukuelimellään - kuvat leviävät netissä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat