Maksaisitko Ikean sinisestä kassista 2000 euroa? Huippumuotimerkin laukku erittäin samannäköinen

19.04.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Ikea on kommentoinut olevansa otettu laukkujen yhdennäköisyydestä.

Ikean siniset ostoskassit ovat meille kaikille tuttuja. Ne ovat käytännöllisyydessään omaa luokkaansa ja kestävät suurenkin määrän Ikea-heräteostoksia. Kukapa meistä ei olisi joskus käynyt Ikeassa ja päätynyt ostamaan hieman enemmän kuin oli tarkoitus.

Nyt netissä naureskellaan Balenciaga-huippumuotimerkin laukulle, joka muistuttaa erehdyttävästi näitä Ikean ikonisia kasseja. Ei ole yllätys, että hinnoissa on kuitenkin melkoinen ero. Siinä missä Ikean ison Frakta-kassin saa napattua 99 sentillä, Balenciagan laukusta saa pulittaa 2000 euroa.

Laukkujen samankaltaisuudelle on naureskeltu esimerkiksi Twitterissä, ja nyt myös itse Ikea on liittynyt keskusteluun.

- Olemme todella otettuja siitä, että Balenciagan laukku muistuttaa Ikean ikonista kestävää sinistä kassia, jonka saa 99 sentillä. Mikään ei voita ison sinisen kassin monikäyttöisyyttä, Ikean edustaja kommentoi Today-sivustolle.

On epäselvää, onko Balenciaga todella ottanut inspiraatiota Ikean kassista. Yhdennäköisyys on joka tapauksessa selkeä, ja nettikansalla on ollut hauskaa asian huomattuaan.

"Lol, taidan pysytellä Ikea-kassissa", kommentoi Teen Vogue -sivusto.

"Balenciaga on valmistanut kaksi tonnia maksavan kassin, joka on 'kunnianosoitus' Ikean ostoskassille. Muoti, olet hullu mutta en silti voisi elää ilman sinua", sanailee Kate Bennett.

"Menkää Ikeaan, siellä kuulemma on Balenciaga-laukkuja alennuksessa", kirjoittaa nimimerkki @erinscottx.

Lue myös: Sininen Ikea-kassi taipuu vaikka mekoksi - katso hämmentävät kuvat muotiluomuksista

Lähteet: Mashable, Today

Kilpailut

Uusimmat