Kuva: AOP

Pariskunta käytti kymppitonneja Disney-nukkeihin: "En haluaisi kuvitella elämäämme ilman niitä"

20.04.2017 21:45 - Emma Ylistalo

Myös Disney-elokuvia rakastava pariskunta tietää, että rahat olisi voinut käyttää paljon muuhunkin.

Mario Menendez ja hänen poikaystävänsä Lazaro Roque ovat käyttäneet yhteensä yli 60 000 dollaria eli yli 55 000 euroa rakastamiinsa Disney-nukkeihin. Kumpikin miehistä käy töissä kuutena päivänä viikossa rahoittaakseen koko ajan kasvavan kokoelmansa. Myöskään lopettaminen ei ole pariskunnan suunnitelmissa, vaan nukkeja kerätään koko ajan lisää.

- Rehellisesti sanottuna, jos kyseessä ei olisi hirveä hätätilanne, jossa tarvitsisimme rahaa nopeasti, en usko, että tulen koskaan myymään nukkejani, Lazaro pohti Daily Mail -sivustolle antamassaan haastattelussa.

Kokoelmien kallein nukke on Disneyn Frozen-elokuvasta tuttu Elsa, josta Mario maksoi 1000 dollaria eli yli 900 euroa. Hänen innostuksensa nukkejen keräilyyn juontaa juurensa lapsuudesta.

- En saanut nukkeja lapsena, sillä kun olet poika, vanhempasi kertovat sinulle - varsinkin jos olet latinalaisamerikkalainen - että poikien ei kuulu leikkiä nukeilla. Se on tytöille, se ei ole asia, jota pidetään normaalina.

Vaikka pariskunta onkin todella ylpeä kokoelmastaan, he miettivät välillä, mitä kaikkea muuta olisivat voineet tehdä samalla rahasummalla.

- Olisimme luultavasti voineet matkustaa minne vain, jos emme olisi ostaneet nukkeja. Mutta en haluaisi kuvitella elämäämme ilman niitä, Mario miettii.

Katso kuvat pariskunnat huikeasta kokoelmasta alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Miehellä erikoinen tapa tavoitella ilmaisia kananugetteja - rikkooko some-ennätyksen?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat