Kuva: Fotolia

Mies vitsaili peniskuvastaan Twitterissä - seuraukset yllättivät toden teolla

24.04.2017 21:00 - Iiro Myllymäki

Miehen ja Samsungin välinen vitsikäs viestinvaihto on noussut nettihitiksi.

Peniskuvat ovat ehdottomasti yksi olennainen osa nykyajan flirttailua ja kommunikaatiota – halusi sitä tai ei. Moni onkin kännykällään joko ottanut tai vastaanottanut tällaisia kuvia – tai ehkä jopa sekä että.

Peniskuva-aiheesta sai alkunsa hulvaton tilanne Twitterissä. Samsungin puhelinten virallinen Twitter-tili markkinoi yhteisöpalvelussa uutta Galaxy S8 -mallia pyytämällä laitteen ostaneita lataamaan viestiketjuun ensimmäisen kuvan, jonka he ovat uudella kännykällään ottaneet. Tähän twiittiin vastasi vitsikkäästi eräs Edward-niminen mies.

”Se oli peniskuva”, Edward kommentoi.

Samsung ei jättänyt vitsiä huomiotta, vaan vastasi Edwardin viestiin melkoisen pisteliäällä tavalla. Samsungin vastausviestissä oli nimittäin pelkästään mikroskooppi-emoji. Samsungin ja Edwardin julkinen viestinvaihto näytti tältä:

Samsungin säväyttävästä vastaustwiitistä tuli nopeasti valtava nettihitti. Se on kerännyt jo yli 20 000 tykkäystä ja sitä on uudelleentwiitattu yli 13 000 kertaa.

Viestinvaihto ei päättynyt vielä tähän ja se sai seuraavaksi ehkä vielä eeppisempiä käänteitä. Edward twiittasi Samsungille kysymyksen.

”Mutta onko teistä käsittelemään sitä?” mies twiittasi vapaasti suomennettuna.

Tässä vaiheessa Jasmine-niminen nainen liittyi keskusteluun.

”Se on itse asiassa aika iso”, Jasmine kirjoitti.

Eräs mies kysyi tässä vaiheessa Jasminelta, miten tämä voi tällaisen asian tietää. Jasminella oli yksiselitteinen vastaus.

”Hän on poikaystäväni.”

Yksi peniskuvavitsi voi siis johtaa melko yllättäviin käänteisiin sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Leluhevosen penis kummastuttaa netissä - "Miksi täytyy olla noin yksityiskohtainen?"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat