Morgan Freemanin kaksoisolento asteli baariin ja huijasi kaikkia - katso hauskat kuvat

29.06.2017 13:45 - Iiro Myllymäki

Norman-niminen mies onnistuu varsinkin ulkomaanmatkoillaan hämäämään ihmisiä ulkomuodollaan.

Internetissä rakastetaan kuuluisien ihmisten kaksoisolentoja. Uusin todiste tästä on Twitterissä jaettu kuvasarja Norman-nimisestä miehestä, joka näyttää erehdyttävästi Oscarinkin voittaneelta näyttelijältä Morgan Freemanilta.

Norman on 19-vuotiaan Louis Dorsettin setä, ja Louis jakoi Twitter-tilillään kuvia kuuluisalta näyttelijältä näyttävästä sedästään. Kuvissa Norman viettää aikaa Magalufissa Mallorcalla sijaitsevassa baarissa, jossa ihmiset haluavat yhteiskuviin ”Morgan Freemanin” kanssa. Yhdestä kuvasta näkyy, että baarin seinällä olevalle ruudulle oli jopa heijastettu oikean Morgan Freemanin kuva ja kehotus tarjoamaan tälle baarissa olevalle näyttelijälle juomia. Katso kuvat alta:

Hauskat kuvat ovat saaneet rutkasti huomiota Twitterissä. Niistä on tykätty jutun kirjoitushetkellä jo 64 000 kertaa.

Haluaa tavata Freemanin

Metro.co.uk-sivusto haastatteli kuvat jakanutta Louis Dorsettia ja kysyi, näkeekö Norman itse yhdennäköisyyden kuuluisan näyttelijän kanssa.

Oikea Morgan Freeman (kuva: AOP)

- Hän näkee yhdennäköisyyttä vain vähän, mikä on hullua, koska mielestäni hän muistuttaa häntä aika paljon. Hänen mielestään tällainen huomio on hauskaa, koska tätä tapahtuu paljon ulkomailla ja hän vain menee sen mukana, Louis kertoo.

Louis kertoo haastattelussa, että hänen setänsä antaa ihmisten tajuta itse, etteivät he olekaan tekemisissä Morgan Freemanin kanssa. Kaksoisolento uskoo, että ihmiset tajuavat tämän hänen brittiaksentistaan. Freeman itse on yhdysvaltalainen. Norman on kuulemma Morgan Freemanin fani ja toivoo pääsevänsä tapaamaan häntä vielä joskus.

Lue myös: Scarlett Johansson tapasi vihdoin netissä hämmentäneen "kaksoisolentonsa" - katso kuvat

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat