Koira löytyi hylättynä lentokentältä - Mukana sydäntäsärkevä viesti entiseltä omistajalta

09.07.2017 12:45 - Tiina Svensk

Kolmen kuukauden ikäinen koiranpentu löydettiin lentokentän vessasta.

Las Vegasin lentokentän vessasta tehtiin hiljattain yllättävä löytö: laukusta löytyi pieni, vain kolme kuukautta vanha, koiranpentu. Pennun mukana oli käsinkirjoitettu viesti, jonka oli laatinut koiran entinen omistaja. Pop Sugar uutisoi viestistä, joka on herättänyt myötätuntoa sosiaalisessa mediassa.

Lentokentän henkilökunta löysi Chewy-nimisen koiran, joka otettiin huostaan. Koirien huostaanottokeskus on jakanut koiran ja hänen omistajansa koskettavan tarinan Facebook-sivuillaan. Syy koiran hylkäämiselle oli nimittäin hyytävä:

"Hei! Olen Chewy. Minun omistajani oli väkivaltaisessa suhteessa, eikä hänellä ollut varaa ottaa minua lennolle. Hän ei halunnut jättää minua lainkaan, mutta hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa. Poikaystäväni potki koiraani kun riitelimme, ja hänellä on iso kyhmy päässään. Hän todennäköisesti tarvitsee eläinlääkäriä. Rakastan Chewyä niiiiin paljon. Olkaa kilttejä, ja huolehtikaa hänestä", viestissä kerrotaan.

Pelastusryhmän mukaan Chewy toipuu vielä hetken aikaa koettelemuksistaan. Lisäksi he yrittävät saada koiran takaisin omistajansa luo. Jos omistaja ei ilmoittaudu, pyrkii ryhmä löytämään koiralle uuden kodin. Monet ovat ilmoittautuneet olevansa valmiita huolehtimaan koirasta.

Katso kuvat viesteistä ja Chewystä alta. Jos kuva ei näy, löydät sen täältä.

Lue myös: Pitkäikäisimmät koirarodut listattiin - katso top 10

Lue myös: Ei ikinä englanninbulldoggeja! "Koirat, joita ei koskaan kannattaisi hankkia"

Lähde: Pop Sugar

Uusimmat