Kuva: Fotolia

Asiakas jätti kriittisen arvostelun kahvilasta nettiin - kahvilanomistajan reaktio häkellytti

10.07.2017 20:00 - Iiro Myllymäki

Kahvilanomistajan vihamielinen vastaus arvosteluun on saanut netissä paljon huomiota osakseen.

Yhdysvalloissa Memphisissä sijaitseva Imagine Vegan Café on noussut otsikoihin erään asiakaspalautteen ja siitä syntyneen keskustelun myötä. Chelsea Hartley -niminen asiakas kirjoitti kriittisen arvion kahvilasta nettiin, sillä hän koki paikan omistajien lasten häirinneen hänen ruokailukokemustaan. Lapset olivat iältään hieman alle kaksi vuotta ja viisi vuotta.

Käyntini aikana alaston pikkulapsi juoksenteli ympäriinsä, seisoi pöydällä likaisilla jaloillaan ja kumartui näyttämään minulle pyllynreikänsä. Kunpa vain liioittelisinkin. Tämä kaikki tapahtui syödessäni, ja ne olivat omistajien lapsia? Vanhempi lapsi tuli luokseni ja alkoi ikään kuin jodlata ja tuijottaa minua syömiseni aikana”, arvostelija kirjoittaa.

Kirjoittajan mukaan tilanne jatkui noin 15 minuutin ajan ja henkilökunta vain naureskeli tapahtumille. Kahvilan Facebook-sivuilla omistaja on vastannut vihaiseen sävyyn Hartleyn arvosteluun. Omistaja syyttää asiakasta siitä, ettei tämä itse nostanut lasta pois pöydältä.

Tämän lisäksi Imagine Vegan Cafén Facebook-sivulla omistaja julkaisi tapauksesta innoituksensa saaneen kirjoituksen, joka sittemmin on poistettu. Kirjoituksessa omistaja varoittaa, että he alkavat nostaa sivuillaan esiin negatiivisten arvioiden kirjoittajia etenkin, jos arviot kohdistuvat omistajien lapsiin.

”Ette saa enää tulla syömään Imagineen. Etenkin jos valehtelette lapsistamme. Me emme tarvitse teitä tänne”, Facebook-päivityksessä kirjoitettiin. Tämän jälkeen kirjoituksessa mainittiin suoraan arvostelun kirjoittaneen Chelsea Hartleyn nimi.

Alkuperäisestä arvostelusta ja sen herättämästä Facebook-keskustelusta on julkaistu kuvakaappauksia Twitterissä, missä niistä on tykätty jo melkein 30 000 kertaa. Kuvakaappausten perusteella kahvilan vihamielinen Facebook-päivitys ehti ennen poistamista kerätä ainakin yli 2000 kommenttia. Voit katsoa kuvakaappaukset alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Mies halusi näpäyttää epäystävällisiä kahvila-asiakkaita - keksi nerokkaan tavan

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat