Kuva: Fotolia / Twitter

Nainen lähetti selfieitä, jotka saivat poikaystävän puhkeamaan kyyneliin - kuvista nettihitti

23.07.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Poikaystävä alkoi kyynelehtiä tyttöystävänsä kauneuden tähden.

Niinkin arkipäiväinen asia kuin selfie voi saada itkemään, kun on rakastunut. Tämän todistavat netissä leviävät kuvat, jotka 18-vuotias Rozaline Siordia on jakanut Twitterissä.

Siordia jakoi Twitterissä kuvia viestinvaihdosta poikaystävänsä Nathan Uriasin, 19, kanssa. Mies pyysi tyttöystäväänsä ottamaan selfieitä itsestään ja lähettämään ne hänelle. Siordia ei erityisemmin välittänyt ottamistaan kuvista, mutta lähetti ne silti poikaystävälleen. Poikaystävä reagoi selfieihin tunteikkaasti.

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

”Hyvänen aika. Itken, koska olet niin kaunis”, mies vastasi ja todisteeksi lähetti tyttöystävälleen kuvan itkuisista kasvoistaan.

”Beibi olet niin kaunis. Olen niin kiitollinen. V*ttu, rakastan sinua”, mies vielä kirjoitti.

(kuva: Twitter)

Twitterissä kuvat ovat saaneet ihastuneita reaktioita osakseen. Kommenteissa on ihasteltu paitsi naisen upeaa meikkiä selfieissä, myös luonnollisesti poikaystävän liikuttavaa reaktiota.

Huffington Post -sivusto haastatteli Siordiaa, jolle poikaystävän tunteikas reaktio ei ollut mitään uutta.

- Nathanilla on aina kauniit vastaukset kuviini. Hän saattaa itkeä ilon kyyneliä tai kertoa minulle, miten kaunis olen ja miten onnekas hän on, kun hänellä on minut. Hänen vastauksensa ovat aina suloisia. Hän näyttää rakkauttaan ja tunteitaan loputtomasti, Siordia kertoo.

Lue myös: Aivastus onnistui pilaamaan romanttisen pariskuntaselfien - katso hämmentävä lopputulos

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat