Kuva: Fotolia

Millaisena persoonana muut todella näkevät sinut? Laske nouseva horoskooppimerkkisi ja yllätyt

27.07.2017 08:45 - Anna Hopi

Jos nousumerkkisi on oinas, pysyt nuorekkaana pitkään.

Moni tietää horoskoopeista aurinkomerkkinsä, joka merkitsee astrologiassa ihmisen sisintä olemusta ja sitä, millaisena lähimmät ihmiset sinut tuntevat. Harva tietää nousevan merkkinsä, joka on yksi astrologisen kartan tärkeimmistä tekijöistä tulkinnassa. Nouseva merkkisi on se osa sinusta, joka näkyy ulospäin. Persoona, jolla valloitat ja vakuutat kanssaihmisesi. Tapa, jolla suhtaudut ulkomaailmaan ja miten käyttäydyt.

Nousumerkki kertoo miltei automaattisista reaktioistasi ympäristöösi. Se näyttää luontaiset defenssit ja suojakuoret - ja sen, miten otat vastaan tavallisen päivän arkiongelmat. Voit ajatella, että jos aurinkomerkkisi merkitsee "ydintä", niin nousumerkki on "kuori tai naamio" sen ympärillä. Laskeaksesi nousumerkkisi sinun tulee tietää syntymäaikasi ja -paikkasi. Voit laskea merkin täältä.

Cafe Astrology -sivustolla kerrotaan tarkat kuvaukset jokaisesta nousumerkistä. Lue kuvaukset alta.

Nousumerkkinä Oinas

Kun nousumerkkisi on oinas, olet ihmisenä suoraviivainen ja nopea. Ensimmäinen vaistosi on tehdä, eikä ajatella. Et halua suunnitella asioita liikaa etukäteen. Oinas nousumerkkinä ei tee persoonasta aggressiivista, vaikka niin voisi ehkä luulla. On totta, että sinulla on kärsimätön mieli ja tulinen temperamentti. Pursuat nuorekasta energiaa iästä riippumatta. Suhtaudut muihin ihmisiin kilpailevasti, ja olit jo ehkä nuorena itsenäisesti menossa kohti omia tavoitteita. Aikuisena otat helposti johtajan roolin.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Härkä

Persoonallisuutesi on hidas, vakaa ja pystyvä. Sinulla on paljon voimaa, mutta et tuhlaa sitä turhuuksiin. Olet lojaali läheisillesi ja ystävillesi, vaikkakin varovainen ja huolellinen persoona. Nousumerkki kertoo usein, miten mieluusti aloitat uusia projekteja. Härkä-nousuisena vastustat muutosta todella paljon. Et esimerkiksi helpolla lähde ihmissuhteista pois, vaikka et olisikaan niin rakastunut kumppaniisi. Mietit käytännön tasolla, millaisia asioita muutokseen liittyy. Lisäksi kaipaat turvallisuuden tunnetta, ja siksi aprikoit lähteä vavahduttamaan millään lailla harmoniaa.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Kaksonen

Kaksonen nousumerkkinä merkitsee sitä, että näet maailman oppimismatkana. Olet utelias ympärillä olevista ihmisistä, ja haluat tutustua kaikkiin. Nautit väittelyistä ja hyvistä keskusteluista. Kyselet huomaamattasikin jatkuvasti kysymyksiä, ja liikut vapaasti eri puolilla, sosialisoit ihmisten kanssa. Kaksos-persoonassa on oveluutta ja pinnallista suhtautumista ihmissuhteisiin, joka voi hämmentää joitakin ihmisiä. Vaikka puhut paljon, et ehkä olekaan kovin lämmin ja huolehtiva. Tarvitsetkin paljon omaa tilaa, ja kaipaat suhteissasi vapautta. Et ole parisuhteissa kovin mustasukkainen, vaan osaat antaa kumppanillekin tilaa.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Rapu

Annat persoonana muille itsestäsi lempeän vaikutelman. Sinussa on jotain tuttua - olet se suloinen naapurinpoika tai -tyttö, josta kaikki pitävät. Sinulla on vahva suojeluvietti, ja voit vetäytyä vaikeissa tilanteissa nopeasti kuoreesi. Saatat tuolloin käyttäytyä ujosti. Yleisesti annat itsestäsi vaikutelman välittävänä ja huolehtivana ihmisenä. Sinussa on viattomuutta ja herttaisuutta. Muut huomaavat ihmissuhteisiin liittyvät päämääräsi, jotka liittyvät turvallisen perheen ja parisuhteen saamiseen. Haluat rakentaa kodin, jossa viihdyt ja sinua pidetään ehkä ystäviesi joukossa kodinsisustajana.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Leijona

Leijona-nousuista ihmistä on vaikeaa olla huomaamatta. Sinussa on magneettisuutta ja säteilet energiaa ympärillesi. Joskus sinut huomataan räiskyvän persoonan ja puheliaisuutesi takia. Toisinaan se on näyttävyys, sillä haluat todella panostaa ulkonäköösi kaikin tavoin. Persoonallisuutesi on näkyvä ja itsetietoinen - vaikka kävelisit vain kadulla, tunnet miten kävelet oman elämäsi catwalkilla tai osana oman elämäsi elokuvaa. Jollain lailla "esiinnyt" aina ja koko ajan. Se ei tarkoita, että olisit epäaito - päin vastoin, persoonasi on sydämellinen ja välittävä. Pidät vain esillä olemisesta, ja se tulee ilmi erilaisin tavoin.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Neitsyt

Neitsyt-nousumerkki merkitsee sitä, että saatat vaikuttaa persoonana vaatimattomammalta kuin oletkaan. Sinussa on ujoutta ja tyyneyttä - ja hiljaista charmia. Muiden kanssa kommunikoidessa olet usein vaatimaton, etkä tuo itseäsi esille kovin paljon. Kun sinun kanssasi pääsee parempiin juttuihin, muut huomaavat tarkkuutesi, älykkyytesi ja terävät havaintosi. Sinulla on myös kiinnostusta hyvinvointiin ja haluat elää terveellisesti. Joskus tämä innostus menee jopa yli, ja innostut liikaa ruokatrendeistä.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Vaaka

Vaaka on nousumerkki, josta lähes kaiki pitävät. He antavat itsestään mukavan, miellyttävän ja reilun vaikutelman. Tällainen henkilö usein tasoittaa tilanteita ja hymyilee samalla hurmaavasti. Nousu-vaaka on usein ulkonäöltäänkin todella viehättävä ja kaunista katseltavaa. Hänen tyylissään, hiuksissaan ja tavassa, millä hän liikkuu - niissä on sitä jotain. Kun kuitenkin katsot vähän lähemmäs vaaka-nousuisen elämään, hänellä on ollut todennäköisesti kaikenlaisia ihmissuhdeongelmia. Hän haluaa eniten onnellista parisuhdetta ja etsii sitä läpi elämänsä.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Skorpioni

Vahvuutesi on kyky vahvaan läsnäoloon. Skorpioni-nousuista ihmistä ei noin vain tönitä, ja sen huomaa ensivilkaisulta. Olemuksesi on kunnioitusta herättävä. Olet sitten puhelias tai hiljainen, vaikutat voimakkaalta ja määrätietoiselta. Usein muut joko rakastavat tai vihaavat sinua, mutta persoonaasi ei voida sivuuttaa. Skorpioni-nousumerkin omaava voi jopa ihmetellä miksi hän herättää niin isoja reaktioita muissa. Hän arvostaa pitkälle yksityisyyttään, ja haluaa kontrolloida ympäristöään.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Jousimies

Sinulle maailma on seikkailu, ja janoat uusia kokemuksia. Jousimies antaa nousumerkkinä ihmisen persoonaan rutkasti innostusta, uskoa ja suuria suunnitelmia. Suunnitelmien toteuttaminen ei ole vahvuutesi, vaikka punotkin kaikenlaisia juonia. Persoonassasi on aktiivisuutta ja levotonta. Olet sosiaalinen ja keskusteleva, ja osaat tehdä mielenkiintoisia huomioita asioista. Sinut tunnistaa siitä, että ylläpidät jatkuvasti hersyvää huumoria elämässäsi.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Kauris

Persoonaasi värittää vakavuus. Vaikka vitsailisit, sinusta saa jotenkin vakavan vaikutelman. Kauris-nousuiset ihmiset uhkuvat pystyvyyttä ja kykyjä. He haluavat menestyä, ja usein pääsevätkin elämässään pitkälle. Lapsuudenperheessään heillä oli vastuunkantajan asema, ja se kantaa aikuisuuteen asti. Kauris on edelleenkin se tyyppi, joka mahdollistaa asioita muille ja huolehtii toisten turvallisuudesta. Persoonallisuutena hänestä saa kärsivällisen, tehokkaan ja kunnianhimoisen vaikutelman.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Vesimies

Jos etsit tyyppiä, joka erottuu ainutlaatuisuudellaan ja outoudellaan, käännä katseesi ihmiseen, jonka nousumerkki on vesimies. Hän on yksilö. Utelias persoona, joka opiskelee mielellään asioita ja keskustelee niistä. Vesimies-nousuisen luonne on tyyni ja häntä on vaikea järkyttää. Itseasiassa hän haluaa välillä järkyttää muita ja yllättää. Monet ihmiset pitävät vesimiehen outoudesta ja hassusta huumorista. Hän ylläpitää koko elämänsä uskomusta, että on erityinen ja erilainen.

(kuva: Fotolia)

Nousumerkkinä Kalat

Nousu-kalojen motto on mennä virran mukana. Hänen tyylinsä edetä elämässä on lempeä ja huomaamaton. Kaloissa on taiteilijaluonnetta ja rauhan rakastajaa. Heidän persoonansa on mukautuva ja kameleonttimainen. Vaikka yleisluonne olisikin hiljainen ja ujo, joskus kalat innostuu puheliaisuuteen, ja näyttää intohimoisuutensa. Nousu-Kaloilla on ilmaisuvoimaa ja suuria unelmia. Heidän persoonansa on muuttuva, ja he eivät pidä lokeroimisesta. Monesti kalat tunnistaa siitä, että heillä ei ole huomiselle selvää suunnitelmaa - ja tästä tilasta he pitävätkin eniten.

(kuva: Fotolia)


Lähde: Horoscopes Within, Cafe Astrology.

Lue myös: Millainen kumppani olet? Horoskooppimerkki kertoo

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Uusimmat