Nyt on miehiä! Valokuvaaja päätti tehdä erilaisen mieskalenterin - katso

21.08.2017 14:15 - Katariina Auvinen

Raskaan työn raatajat esittelevät rehellisiä miesvartaloitaan kalenterissa.

Valokuvaaja Chad Castigliano päätti tehdä hieman erilaisen mieskalenterin kuin mihin on totuttu. Yleensä palomiehet tai poliisit esittelevät tiukasti treenattuja vartaloitaan kalentereissa. Castiglianolla oli toisenlainen idea. Hän soitti ystävälleen, Tim Wilsonille, joka työskentelee metsurina ja palomiehenä. 

Hän ehdotti, että he tekisivät kalenterin esitellen rehellisiä miesvartaloita hieman humoristisella tavalla. Wilson suostui ideaan, jonka jälkeen miehet päättivät hakea Facebookissa muitakin malleja kalenteriin. Valokuvaajalle tuli innostuneita viestejä vapaaehtoisista, joista valittiin muutamat miehet kalenteriin. Kalenterin tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. 

Castiglianon julkaisemat kuvat ja videot, ovat levinneet hiteiksi ympäri maailmaa. Valokuvaaja on saanut useita viestejä, joissa kiitellään häntä rehellisistä miesvartaloista. 

- Tätä kehopositiivisuutta emme ajatelleet siinä vaiheessa, kun Timin kanssa aloimme kuvaamaan kalenteria. Tim on vain erittäin hyvä tyyppi, joka on täysin sinut oman vartalonsa kanssa. On todella hienoa, että kuvista on välittynyt se, kuinka itsevarmoja nämä miehet ovat omissa vartaloissaan, Castigliano kertoo. 

Lue myös: Kylie Jennerin kalenterista julkistettiin kuvia - ei sovellu työpaikalla katseltaviksi!

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat