Kuva: Fotolia

Kampaaja teki masentuneen teinin hiuksille uskomattoman muodonmuutoksen - katso

23.08.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Kampaaja vietti yhteensä 13 tuntia, selvittäen nuoren tytön hiuksia.

Yhdysvaltalainen kampaaja Kayley Olsson julkaisi Facebookissa kuvan, jossa nuoren naisen hiukset ovat kokeneet mielettömän muodonmuutoksen. Olssonin kuva on kerännyt yli 11 000 kommenttia ja useita tuhansia jakoja. Kampaaja valotti, että hänen penkkiinsä oli istunut masennuksesta kärsivä 16-vuotias tyttö, jonka hiukset olivat uskomattoman huonossa kunnossa. Olsson kirjoitti kuvaan, että tytön tarina pysäytti hänet. 

"Tänään kohtasin vaikeimman asiakkaan koko urani aikana. Luokseni tuli tyttö, joka on kärsinyt vakavasta masennuksesta jo useamman vuoden ajan. Jossain kohdin hänestä tuntui niin toivottomalta, että hän ei jaksanut edes harjata hiuksiaan. Hän nousi ylös sängystä vain käydäkseen vessassa. Hänen koulunsa alkaisi muutaman viikon kuluttua, joten hän päätti tehdä hiuksilleen jotain. Kun hän käveli ovesta sisään, hän sanoi, että hiukset voisi vain ajella pois, koska hän ei kestä kampaamisesta tulevaa kipua. " 

Sen sijaan, että Olsson olisi kuunnellut nuorta tyttöä ja ajanut hiukset pois, hän päätti selvittää hiukset hinnalla millä hyvänsä. Häneltä meni yhteensä kahdeksan tuntia ensimmäisenä päivänä ja toisena päivänä viisi, jotta hiukset saatiin selväksi ja hyväkuntoiseksi. 

"Mielenterveysongelmat ovat asia, joka pitää ottaa vakavasti. Vanhemmat, ottakaa lapsenne huolet ja murheet tosissaan, koska kukaan teini ei saisi tuntea itseään niin arvottomaksi, ettei pysty edes harjaamaan hiuksiaan." 

Katso kuva lopputuloksesta alta. 

Lue myös: Kammottaako lastasi hiustenleikkuu? Ammattilaiset antavat täsmävinkit sujuvaan parturikäyntiin

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat