Kuva: Fotolia

Nautitko suuseksistä? Katso horoskooppimerkit, joilta saat sitä varmimmin

08.09.2017 20:15 - Anna Hopi

Toiset eläinradan merkit kaipaavat enemmän suuseksiä.

Seksin suhteen on erilaisia mieltymyksiä, ja jollekin suuseksi on se kiihottavin seksin muoto. Your Tango -sivusto kertoi horoskooppimerkit, joille suihinotto säännöllisesti merkitsee eniten. Katso kuulutko viiden merkin joukkoon, jotka nauttivat eri toten oraalisesta leikistä sänkypuuhien aikana.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maalikuuta)

Kaikki, mikä liittyy jotenkin syömiseen, tupakanpolttamiseen, juomiseen tai suulliseen toimintaan, kiinnostaa kaloja. Kaloilla on kyltymätön halu suuseksiin sekä antavana että vastaanottavana osapuolena.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Kukaan ei halua miellyttää kumppaniaan kuten Vaaka, ja tämä on se tapa, jolla he itsekin kiihottuvat eniten. Vaaka rakastaa kontrollia, joka hänellä on seksuaaliasioissa. Vaaka omistaa kumppaninsa kiihottamalla hänet taivaisiin. Kun vaa'an kieli vie sinut hurmioon, hän tuntee olonsa vahvemmaksi, koska voi tuottaa kumppanilleen suurta nautintoa.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Neitsyt nauttii suuseksistä ja antaa kumppanille lisäpisteitä, jos tämä pystyy tyydyttämään hänet seksuaalisesti suullisin avuin. Vaikka neitsyt on taipuvainen kritisoimaan kumppaniaan, hän saattaa heittää kehuja, kun olet vienyt hänet orgasmiin asti. Neitsyt usein myös tekee vastapalveluksen ja kiihottaa kumppaninsa huipulle.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Skorpioni nauttii seksuaalisesta valtaleikistä, ja hän kiihottuu kovasti, kun olet polvillasi hänen edessään antamassa hänelle sitä, mitä hän eniten toivoo. Skorpioni on merkki, joka nauttii suihinotoista eniten kaikista eläinradan merkeistä. Hän myöskin haluaa viedä kumppaninsa hekuman huipulle ja näyttää olevansa paras tässä lajissa.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Vesimiehellä on paljon seksuaalisia fantasioita ja heidän mielestään suuseksi on yksi parhaista tavoista nauttia täysin palkein toisen kosketuksesta. Jatkuvasti puhuva ja kommunikoiva vesimies tarvitsee suulleen töitä ja ei siis ihme, että hän rakastaa antaa kumppanilleen suuseksiä.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Opettele suihinoton mestariksi - katso 12 kohdan lista

Lue myös: K-18! Suuseksikouluttajan 8 täsmäohjetta täydelliseen suihinottoon

Lue myös: Uusi parisuhdeopas neuvoo: "Suihinotto päivässä pitää suhteen kunnossa"

Lue myös: "Suuseksikiertueella" oleva nainen ottanut suihin jo 400 mieheltä - "Kukaan ei ole valittanut"

Kilpailut

Uusimmat