"Suuseksikiertueella" oleva nainen ottanut suihin jo 400 mieheltä - "Kukaan ei ole valittanut"

29.01.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Paola Saulinon tavoitteena on rikkoa miljoonan suihinoton rajapyykki kiertueensa aikana.

Italialainen malli ja näyttelijä Paola Saulino, 27, pääsi otsikoihin luvattuaan antaa suuseksiä kaikille miehille, jotka äänestivät ”ei” Italian perustuslain uudistukselle kansanäänestyksessä. Nainen lupasi lähtevänsä monta Italian kaupunkia kattavalle ”suuseksikiertueelle”, jonka aikana hän toteuttaisi lupauksensa. ”Ei”-ääniä annettiin kansanäänestyksessä 19,4 miljoonaa.

Saulino on ollut kiertueellaan tammikuun ajan ja on arvionsa mukaan ottanut suihin yli 400:lta mieheltä kymmenessä eri kaupungissa. Nainen kertoo Daily Star -sivustolle, että suihinotot ovat aiheuttaneet leukakipuja ja väsymystä, mutta mitään suurempia terveysongelmia ei ole ollut.

- Päätän jokaisen suihinoton kohdalla, haluanko miehen käyttävän kondomia vai ei. On myös minun päätettävissäni, nielenkö vai syljenkö sen valkoisen möhnän. Kukaan ei ole valittanut tähän asti, Saulino kertoo.

10 000 hakemusta

Saulino on organisoinut kiertueensa tarkkaan. Nainen pyysi halukkaita suuseksin saajia ottamaan häneen yhteyttä sähköpostitse. Nainen sai 10 000 ”hakemusta” ja hän lähetti onnekkaille valituille varauskoodin ja osoitteen, jossa suihinotto tapahtuu.

Nainen on jatkamassa kiertuettaan tällä tietoa maaliskuun kahdeksanteen päivään asti. Saulinon tavoitteena on tyydyttää vielä monta miestä.

- Tavoitteeni on miljoona, Saulino sanoo.

Lue myös: Naisen vitsi muuttui todeksi: Poikaystävä kirjoitti pitkän esseen siitä, miksi ansaitsisi suihinoton

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat