Kuva: Instagram

Fitness-malli jakoi erilaisen peppukuvan itsestään - seuraajat ylistävät

20.09.2017 13:15 - Iiro Myllymäki

Madalin Giorgettan kuvassa takapuolen epätasaisuudet näkyvät selvästi.

Personal trainer Madalin Giorgettalla on Instagramissa melkein 400 000 seuraajaa. Nainen on jakanut kropastaan paljon kuvia sosiaalisessa mediassa, ja yksi hänen uusimmista kuvistaan poikkeaa muista ja on nostanut naisen otsikoihin. 

Giorgetta on nimittäin jakanut itsestään kuvan, jossa hänen takapuolensa epätasaisuudet näkyvät selkeästi. Alun perin kun hänen siskonsa otti kyseisen kuvan, nainen halusi poistaa koko kuvan, jota hän ei pitänyt erityisen imartelevana. Kuvan poistaminen kuitenkin unohtui, ja lopulta nainen päätyi hetken mielijohteesta lähettämään kuvan muutaman muun kuvan kanssa Women’s Health and Fitness -lehden juttua varten. Lehdessä päätettiin käyttää juuri tätä kuvaa.

”Nyt kun näen kuvan jutussa, olen äärimmäisen ylpeä ja niin iloinen, että päätin laittaa julkaisuun tämän kuvan, joka esittää minut rehellisenä. Ei editointia, ei peppuposeerausta, vain minä, jättimäinen kookos ja minun hölmö hymyni”, Giorgetta kirjoittaa kuvan yhteyteen. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä:

Eilen jaettuun kuvaan on tulvinut kehuvia kommentteja.

”Olet upea ja on mahtavaa, että jaoit tämän”, kuuluu yksi kommentti.

”En huomannut mitään muuta kuin kauneutta ennen kuin luin tekstisi. Olet silti kaunis, joten älä poista tätä kuvaa”, on toinen kommentoinut.

”Naiset voivat haastaa miesten käsityksiä siitä, miltä aito nainen näyttää ainoastaan näyttämällä totuuden eikä pelkkää keinotekoisuutta. Olet niin kaunis”, ylistää yksi kommentoija.

Lue myös: Nainen jakoi rehellisen kuvan synnytyksen jälkeisestä kropastaan - ylistystä satelee

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat