Kuva: Fotolia

Miltä penis maistuu? Naiset kertovat yllättävät tarinat

27.09.2017 17:30 - Anna Hopi

Peniksen makua on verrattu grillattuun makkaraan.

Kerroimme vastikään jutusta, jossa miehet määrittelivät, miltä vagina maistuu. Myös miehisen elimen makua on yritetty aikaisemmin määritellä. Thought Catalog ja Pucker Mob -sivustojen mukaan peniksellä on erittäin monta makuvivahdetta grillimakkarasta gerbiileihin.

"Tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta poikaystäväni peniksessä on grillimakkaran maku. Pidän kovasti aamiaisruoista, joten hamuan suullani hänen jalkoväliään aina kun voin. Hänestä olen tietenkin maailman upein tyttöystävä."

"Mieheni penis maistui lääkkeeltä, jota otin 13-vuotiaana kun tulin todella sairaaksi. Jos en olisi tajunnut, että se johtui hänen käyttämästään saippuasta, emme luultavasti olisi enää yhdessä. Nyt hän maistuu sateelta ja se on mahtavaa."

(kuva: Fotolia)

"Joka kerta kun nuolen mieheni kiveksiä, ajattelen kolmea gerbiilia, jotka omistin lapsena ennen kuin ne karkasivat eräänä yönä. Mieheni maistuu samalta kuin niiden häkki tuoksui aikoinaan. Luulisi, että se ällöttäisi minua, mutta ei se ole niinkään. Tämän täytyy olla rakkautta?"

"Mieheni penis maistuu kypsältä luumulta. Kun hän tulee, nielen proteiinipirtelöä, joka maistuu vähän hedelmäiseltä. Olen ottanut suihin monia peniksiä, ja tiedän, että tämä ei ole pahin vaihtoehtoa. Minun pitäisi todella pitää kiinni tästä kaverista."

"Nuolin joskus parhaan ystäväni kainaloa ala-asteella ja juuri siltä poikaystäväni penis maistuu. En nauti kauheasti suuseksin antamisesta."

"Olen suhteessa urheilullisen miehen kanssa, ja hänen pallinsa ovat aina hikiset. Jopa suihkun jälkeen. Jos haistan kättäni, kun olen käsitellyt hänen penistään, se tuoksuu kuntosalilta ja hikisiltä pukuhuoneilta."

"Penis maistuu minusta vasta leikatulta ruoholta. Minusta peniksen imeminen on yhtä mukavaa kuin ison limsalasillisen juominen tai mansikkatikkarin imeminen."

"Poikaystäväni on siisti persoona. Hän käy suihkussa kaksi kertaa päivässä. Silti hänen peniksensä maistuu likaisilta jaloilta."

(kuva: Fotolia)

"Olen kasvanut maatilalla, ja mieheni penis maistuu ihan ladolta. Kiva juttu, koska oraaliseksi tuo muiston lapsuudenkodista."

"Rakastan erästä tulista thai-kanasalaattia. Poikaystäväni penis maistuu juuri siltä. Täytyy vain varoa, etten pure häntä sieltä."

"Mieheni penis maistuu Polo Sport -hajuvedeltä. Minulla on teoria siitä, että hän suihkuttaa sukuelimiään sillä ennen seksiä."

"Poikaystäväni penis maistuu samalta kuin isovanhempieni ullakko. Kerroin asiasta hänelle, ja päätimme yhdessä olla enää ikinä puhumatta asiasta."

"Poikaystäväni penis ei maistu miltään. Pelkästään hieltä."

"Puhtailta lakanoilta."

"Rehellisesti? Joskus se haisee vanhalta juustolta, eikä millään hyvällä tavalla."

Lähde: Thought Catalog, Pucker Mob.

Lue myös: Miltä vagina maistuu? Miehet kertovat

Kilpailut

Uusimmat