Bloggaaja jakaa vain käsittelemättömiä kuvia Instagramissa - haluaa näyttää aidon itsensä

27.09.2017 19:45 - Katariina Auvinen

Nainen toivoo, etteivät ihmiset vertaisi omaa elämäänsä Instagramissa nähtyihin kuviin.

Australialainen bloggaaja, Jadé Tuncdoruk, kyllästyi siihen, että ihmiset vertaavat omaa elämäänsä Instagramissa nähtyihin kuviin. Tutkimusten mukaan Instagram on vaarallisin sosiaalisin media nuorten mielenterveydelle. Kuvapalvelu on pullollaan entistä upeampia kuvia. 

Nainen päätti pitää vanhan Instagram-tilinsä, mutta rinnalle hän perusti toisen tilin, jonne hän julkaisee vain käsittelemättömiä kuvia. 

-Vaikka meille on kerrottu, että meidän ei tulisi verrata omaa elämäämme toisten julkaisemiin kuviin, teemme sitä silti, Tuncdoruk kertoo Huffington Post Australia -julkaisun haastattelussa. 

Bloggaajan mukaan muutosta on turha odottaa ellei siihen panosta myös itse. Näin ollen hän halusi kertoa 190 000 seuraajalleen toisesta tilistään, jossa hän näyttää elämää filttereiden ja söpöjen kuvien takaa. 

-Haluan tällä tekemiselläni vaikuttaa erityisesti nuoriin, jotka kamppailevat itsetunto-ongelmien kanssa. Tiedän kuinka vaikeaa on kamppailla sen kanssa, että olisi tyytyväinen omaan itseensä ja vartaloonsa, Tuncdoruk kommentoi. 

Lue myös: Instagram lisäsi mielenkiintoisia ominaisuuksia - mahdollistaa kommentoinnin estämisen

Lähde: Huffington Post Australia

Kilpailut

Uusimmat