Kuva: Fotolia

Oppilaat yllättivät opettajan suloisella lahjalla - moni liikuttui kyyneliin

06.10.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Koko yllätys tallentui videolle.

Tällä viikolla vietettiin maailmalla opettajien päivää. Yhdysvaltalaisessa yläkoulussa opettavalla miehellä oli eräänä päivänä surullista kerrottavaa oppilailleen. Hän oli menettänyt oman rakkaan marsunsa, joka oli opettajan rakas lemmikki. 

Marsu oli ollut opettajalla jo neljä vuotta, mutta pieni karvakerä kuoli vanhuuttaan. Kun oppilaat näkivät, kuinka surullinen opettaja oli menetetystä lemmikistään, he päättivät piristää tätä yllätyksellä. Oppilaat keräsivät kolehdin yhteistuumin ja päättivät hankkia opettajalleen uuden marsun. 

Oppilaat kuvasivat videolle hetken, kun he paljastivat hänelle lahjansa. Videolla näkyy, kuinka opettaja on selkä oveen päin. Samalla luokkahuoneeseen tuodaan oppilaiden mukana pieni laatikko. 

Yksi oppilaista ottaa marsun syliinsä, jolloin opettaja kääntyy katsomaan yllätystä. Mies on silminähden liikuttunut saamastaan lahjasta eikä oikein tiedä, mitä sanoa. Hän pitää uutta lemmikkiään sylissä, kääntyen välillä selin oppilaisiin räpytellen samalla liikutuksen kyyneliä silmistään. 

Katso suloinen video alta. 

Lue myös: Karvaton Ludwik-marsu on uusi Instagram-tähti – katso hellyttävät otokset

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat