Kuva: YouTube

Suositusta kauhusarjasta poistettiin raju joukkoampumakohtaus - syynä Las Vegasin tapahtumat

09.10.2017 17:45 - Senja Rapila

Las Vegasissa tapahtunut järkyttävä joukkoampuminen aiheutti sen, että American Horror Storyn tuoreimmasta jaksosta poistettiin materiaalia.

American Horror Storyn seitsemännen tuotantokauden, nimeltään Kultti, uusin jakso joutui kiireelliseen sensuuriin ennen sen ensimmäistä esitystä televisiossa. Kymmenes päivä lokakuuta amerikan televisiossa ilmestyvä jakso on nimeltään Mid-Western Assasin, jonka on ohjannut Bradley Buecker

Joukkoampumisesta kertovan jakson oli määrä ilmestyä vain reilu viikko Las Vegasissa tapahtuneen rajun joukkoampumisen jälkeen. Tapahtuma sai kuitenkin American Horror Storyn luojan, Ryan Murphyn, päättämään, että jaksoa ei tulla julkaisemaan alkuperäisessä muodossaan.

Tulevalta jaksolta poistettiin kiireellisesti paljon graafista materiaalia joukkoampumiskohtauksesta.

- Totta kai se (jakso) oli todella graafinen. Koko jakson tarkoitus oli varoittaa ihmiskuntaa aseista, Murphy on kertonut tuoreessa haastattelussa.

- Nyt ei välttämättä ole oikea viikko näyttää tuollaista kohtausta, koska joku joka on saattanut ottaa tapahtumista vaikutteita itseensä, jakson katsominen voisi laukaista sen.

Sen lisäksi Murphy halusi päätöksellään tukea joukkoampumisen uhreja.

Lähde: Vulture, Cosmopolitan

Lue myös: Suositun kauhusarjan mainokset käyvät yhä kammottavammiksi - katso omalla vastuulla

Lue myös: Uusi televisiosarja sopii kauhun ystäville - trailerit saavat ihon kananlihalle, katso

Kilpailut

Uusimmat