Kuva: Fotolia

Kolmen kimppa kiinnostaa yhä enemmän - silti leimaantumista pelätään

10.10.2017 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vaikka intoa on, silti seksuaalisia kokeiluja pelätään.

Tuoreen tutkimuksen mukaan kolmen kimppa kiinnostaa ihmisiä yhä enemmän. Etenkin nuorten keskuudessa uuden kokeileminen kiehtoo.

Tutkimus tehtiin kanadalaisten opiskelijoiden keskuudessa. Heidän tuli vastata kysymyksiin, joissa heiltä tiedusteltiin sitä ovatko he harrastaneet kolmen kimppaa tai onko heillä kenties siihen innostusta.

Tulosten mukaan etenkin miehet olivat innokkaita kokeilemaan seksiä kahden muun ihmisen kanssa. Tästä huolimatta miehet näyttävät edelleen olevan huolissaan seksuaalisesta kanssakäymisestä muiden miesten kanssa.

Tästä johtuen miehet näyttivät yleisesti ottaen olevan kiinnostuneempia seksistä, jossa on hänen lisäkseen kaksi naista.

- Yhteiskunnassa on edelleen valloillaan viesti siitä, että seksi on kuumaa kahden naisen välillä, mutta ei miesten välillä, tutkija Ashley Thompson kertoo.

Naiset sen sijaan pelkäävät usein stigmaa, jonka seksuaalinen kokeilu voi heille asettaa. He kuitenkin olivat kiinnostuneita kolmen kimpasta.

- Etenkin naisilla kokeilulla saattaa olla enemmän negatiivisia seurauksia. Se voi johtaa esimerkiksi syyllisyyden tai häpeän tunteisiin.

Lue myös: Näillä vinkeillä "kolmen kimppa" onnistuu

Lue myös: 15 asiaa, jotka on syytä tietää ennen kolmen kimppaan ryhtymistä

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat