15 asiaa, jotka on syytä tietää ennen kolmen kimppaan ryhtymistä

25.08.2014 14:25 - Katariina Näreaho

Monia kiehtoo ajatus kolmen kimpasta. Kuinka homma oikein toimii ja mitä tulisi odottaa?

Englantilainen seksibloggari jakoi omat vinkkinsä niille, jotka haaveilevat kolmen kimpasta. Tässä 15 asiaa, jotka on hyvä pitää mielessä ennen kuin alat lemmenleikkeihin ryhmässä.

1. Se ei muistuta lainkaan sitä, mitä näet aikuisviihde-elokuvissa. Todennäköisesti kaikki sujuu huomattavasti kömpelömmin, on hikisempää ja epäeroottisempaa kuin kuvittelit.

2. Kolmen kimppa on hämmentävää ja etenkin asennot tuottavat haasteita. Kuka on mitenkin päin? Minne laitat vasemman kätesi? Hyväiletkö suulla vai kädellä? Onko nyt aika doggystylelle?

3. Älä pelkää nauraa, jos jokin fantasioistasi ei luonnistu niin kuin kuvittelit, tai yhtäkkinen pierun ääni pääsee ilmoille, kun hikiset kehonosta hankautuvat yhteen. Seksin tulee olla rentoa, miellyttävää ja hauskaa, ei totista puurtamista.

4. Kolmen kimpassa kyse ei ole rakkaudesta, joten älä odota ylitsevuotavia hellyydenosoituksia. Nyt on kyse puhtaasta nautinnon antamisesta ja saamisesta.

5. On hyvin tärkeää, että kaikki osapuolet tuntevat vetoa toisiinsa.

6. Pidä mieli avoinna. Nyt on tilaisuutesi tehdä asioita, joita olet aina halunnut tehdä, mutta eteen saattaa myös tulla tilanteita, joista ensimmäisenä tekisi mieli juosta karkuun. Älä tyrmää mitään heti ensimmäiseksi, vaan uskalla kokeilla!

7. Ota huomioon molemmat osapuolet. Varsinkin, jos toinen seksikumppaneista on sinun puolisosi, älä unohda kolmatta osapuolta, vaan osoita huomiota hänellekin. Näin kukaan ei jää ulkopuolelle.

8. Kolmen kimppa voi käydä työstä! Ole valmis käyttämään molempia käsiäsi.

9. Tulet käyttämään runsaasti myös suutasi.

10. Valmistaudu lakanoiden vaihtoon.

11. Oma puoliso ja paras ystävä kolmen kimapssa ei ole välttämättä hyvä idea. Seksin jälkeen et välttämättä pysty karistamaan mielikuvaa heistä yhdessä.

12. Jos kolmen kimpassa on mukana puolisosi, tehkää toisillenne selväksi, missä menee raja ja mitä saa ja ei saa tehdä. Onko suuseksi sallittua mutta yhdyntä ei? Sopikaa myös turvasana, jonka sanomalla toinen voi ilmaista, ettei halua enää jatkaa tai haluaa ottaa pienen aikalisän.

13. Älkää unohtako kondomeja. Miehen on hyvä vaihtaa kondomi aina eri henkilöiden kanssa tehtyjen yhdyntöjen välissä.

14. Sopikaa, jääkö kokeilu teidän kolmen väliseksi asiaksi, vai saako siitä puhua avoimesti, ja kenelle.

15. Kolmen kimpassa on se riski, että yksi jää kolmanneksi pyöräksi. Siksi parinvaihto tai seksi isommassa ryhmässä voi olla parempi vaihtoehto.

Kiinteistönvälittäjä ja tv-persoona Jethro Rostedt kertoi taannoin kävelleensä asuntonäytössä keskelle ryhmäseksisessioita. Kuuntele Jethron haastattelu täältä.

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat