Kuva: Fotolia & Facebook

Omistaja sai tietää koiransa seikkailuista erikoisella tavalla - lemmikki paljastui sankariksi

19.10.2017 12:45 - Katariina Auvinen

Koira auttoi lajitoveriaan kiperässä paikassa.

Koiran sanotaan olevan ihmisen paras ystävä, mutta erään tarinan perusteella, tämä koira on myös lajitovereidensa paras kaveri. Uudessa-Seelannissa asuu jo iäkäs lammaskoira, Louie, joka on kuuluisa seikkailuistaan. 

Koira on Marolyn Diverin vanhempien omistuksessa. Diver ja hänen vanhempansa ovat parin koko 12-vuotisen yhteisen taipaleen aikana ymmärtänyt, että koira tykkää vaellella lähimaastossa itsekseen. Yleensä Louie tulee kiltisti kotiin ruoka-aikaan, mutta eräänä päivänä koira tepsutteli kotiin vasta iltamyöhään, lysähtäen totaalisen uupuneena terassin eteen. 

Diver oli huolissaan siitä, että koira saattaa olla loukkaantunut. Heti tämän huomion jälkeen Diver näki lemmikkinsä kaulapannassa pahvisen lapun, jossa oli kirjoitusta. Sillon hän pelkästi, että koira oli tehnyt jotain pahaa. 

Lapusta kuitenkin paljastui, että lammaskoira on sankari. 

"Louie on todellinen tämän päivän sankari. Hän johdatti minut Maddy-koiran luo. Maddy oli jäänyt jumiin oksapinon alle, kiitos. Rob."

Rob asuu aivan Diverin naapurissa ja Maddy on miehen rakas koira. Kun Diver soitti naapurilleen hän sai kuulla, että Louie oli odottanut häntä terassilla hermostuneena. Mies ei ollut löytänyt Maddieta koko päivänä. Louie oli käyttäytynyt niin, että mies oli lähtenyt seuraamaan koiraa. 

Louie oli johdattanut hänet suoraan puupinon luokse, josta kuului Maddien ininä. Louie oli auttanut Robia saamaan Maddien irti. Lammaskoira oli kiskonut oksia pois ja kaivanut tietään koiran luokse. 

Kiitos Louien, Maddy voi tänä päivänä hyvin. Louien piti hieman hengähtää urakan jälkeen. Omistaja jopa pelkäsi tämän retken koituvan vanhan koiran kohtaloksi. Louie kuitenkin toipui ja voi myös hyvin. 

Lähde: DoDo

Lue myös: Koira pissasi pahaa aavistamattoman miehen selkään kadulla - tarina sai yllättävän käänteen

Lähde: DoDo

Kilpailut

Uusimmat