Kuva: YouTube

Uutisankkurit kokeilivat maailman tulisinta sipsiä - maistaminen meni täysin pieleen

26.10.2017 17:45 - Katariina Auvinen

Natalie Tysdalin kivut kestivät tunteja sipsin nielaisemisen jälkeen.

Televisionkatsojat Denverissä hieraisivat varmasti silmiään tällä viikolla, jos he sattuivat kääntämään vastaanottimensa samaan aikaan kanavalle, kun uutisankkuri Natalie Tysdal oksensi roskakoriin. Tapausta ennen oli seurannut eräänlainen yhden sipsin -kilpailu, jossa kahta uutisankkuria oli houkuteltu maistamaan maailman tulisinta sipsiä. 

Molemmat uutisankkurit lähtivät maistamiseen mukaan, mutta Tysdalin osalta kaikki ei mennyt aivan putkeen. Sipsit sisälsivät Carolina Reaper -chililajiketta, joka on vuonna 2013 luokiteltu maailman tulisimmaksi chiliksi. 

Videolta näkyy, että maistamisen jälkeen uutisankkurit koettavat juoda nestettä, mutta Tysdalin poltteeseen se ei auta. Lopulta naisen on pakko oksentaa. Mieskollegat nauroivat ensin tapahtuneelle, mutta vakavoituivat ja miettivät ambulanssin soittamista. 

Tysdal kommentoi kokemustaan Facebookissa samana päivänä. Hän kertoi, että polte kurkussa oli jatkunut tunteja sipsin nauttimisen jälkeen. 

"Kaikki oli hyvin, kunnes päätin ottaa hörpyn kahvistani. Sen jälkeen minusta tuntui, etten voi hengittää. Polte tuntui suussani ja nenässäni niin vahvana. Join vesipullollisen, lasillisen maitoa, söin teelusikallisen hunajaa ja kolme minttupastillia, mutta silti tunsin poltteen. Kolme tuntia on kulunut ja minusta tuntuu, että minut olisi hakattu pimeällä kujalla." 

Tysdal kertoo, että hän ei suosittele kokemusta kenellekään. 

Lue myös: Tyttöystävän stringeihin tulisinta chiliä - törkeä pila tallentui videolle

Lähde: Oklahoma´s News

Kilpailut

Uusimmat