Kuva: AOP

Liittyvätkö It ja Stranger Things toisiinsa? Uusi faniteoria vakuuttaa

06.11.2017 19:30 - Senja Rapila

Fani on yhdistänyt fiksusti elokuvien tapahtumat yhteen, saaden ihmiset spekuloimaan.

Netflix-suosikki Stranger Thingsin toinen tuotantokausi on saanut sarjan fanit spekuloimaan, onko sarjalla ja It-kauhuelokuvalla jonkinlaista yhteyttä. Uusi faniteoria nimittäin on saanut monet vakuuttumaan siitä, että näillä kahdella jännityssuosikilla on jonkinlainen yhteys.

Kaikki alkoi twiitistä, joka julkaistiin hiljattain Twitterissä. Kyseisessä twiitissä käsitellään Stranger Thingsin toisella tuotantokaudella esiteltyä hahmoa, Bobia. 

"Bobin vanhemmat ovat Mainesta, ja paha klovni vainosi häntä silloin kun hän oli pieni. Tuo olisi ollut joskus 50-luvun loppupuolella", twiitissä kirjoitetaan.

Tässä teoriassa viitataan siis siihen, että Bob olisi elänyt nuoruutensa Pennywise-pellen pelottelemana. Stranger Thingsin yksi luoja, Matt Duffer, on kertonut nyt saaneensa ohjelmaan inspiraatiota kauhupellestä.

- 1990-luvulla näimme It-minisarjan ja Tim Curryn rooli Pennywisena traumatisoi minut. Se jätti syviä arpia. Uskon, että Bobin klovnitarina oli oikeasti minä kuvailemassa jotain sellaista, joka sai minut joskus pelokkaaksi, hän on kertonut Vulture-lehdelle.

Lähde: Teen Vogue

Lue myös: Miten It-tähti Bill Skarsgårds loi kammottavan pellehymynsä? Video paljastaa

Lue myös: It-elokuva saa odotetun jatko-osan - myös julkaisupäivämäärä tiedossa

Kilpailut

Uusimmat