Plus-malli teki omat versionsa hoikempien mallien alusvaatekuvista - ylistystä satelee

12.11.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Malli ihmettelee, miksi Victoria's Secret -alusvaatemerkki ei vieläkään käytä muotinäytöksissään plus-koon malleja.

Victoria’s Secret -alusvaatebrändi tunnetaan erityisesti suuren luokan muotinäytöksistään. Merkkiä on kritisoitu siitä, että näytöksissä on esillä vain yhdenlaista vartalotyyppiä. Plus-koon mallit loistavat merkin näytöksissä ja mainoskuvissa poissaolollaan. Muun muassa tähtimalli Ashley Graham on vuosien varrella kehottanut Victoria’s Secretiä palkkaamaan myös isokokoisempia malleja.

Nyt toinen plus-malli, Tabria Majors, on ottanut omalla tavallaan käsittelyyn alusvaatemerkin haluttomuuden palkata plus-koon malleja näytöksiin ja kuvauksiin. Nainen on Instagram-tilillään luonut uudelleen Victoria’s Secret -mallien suosikkiposeerauksiaan näyttääkseen, että myös plus-koon naiset voivat aivan hyvin toimia alusvaatekampanjoiden keulakuvana.

- Haluan avata keskustelua erilaisten kehojen näkymisestä valtavirtamediassa. Haluan vain tietää, miksi Victoria’s Secret ja niin moni muu yritys ei palvele keskivertokokoisia naisia, Majors sanoo Huffington Postin haastattelussa.

Nainen on kuullut syyksi usein sen, että on liian kallista laajentaa alusvaatetuotteiden valikoimia kattamaan isompia kokoja. Majors ei itse tähän selitykseen usko.

- Tässä on varmasti jokin pinnan alla piilevä syy, josta emme ole tietoisia. Se saattaa liittyä yritysten pelkoihin oman imagonsa puolesta. Toivottavasti yritykset tajuaisivat, että kaikkien pitäisi kyetä ostamaan minkälaisia vaatteita tahansa eikä ketään pitäisi rangaista kokonsa takia, Majors sanoo.

Monet ovat ilahtuneet naisen kuvista, ja alusvaatepäivityksellä onkin jo yli 30 000 tykkäystä. Monet ovat kommentoineet, että Majorsin kuvat herättävät heidän ostohalunsa vielä paremmin kuin Victoria's Secret -mallien kuvat.

"Näytät upealta!" on yksi kommentoinut.

"On niin hienoa nähdä, miltä nämä vaatteet näyttävät kurvikkaammilla tytöillä", kommentoi toinen.

"Rakastan tätä. Paljon parempia kuin Victoria's Secretin kuvat", on kuviin myös kommentoitu.

Lue myös: Jäikö Victoria's Secret kiinni nolosta kuvankäsittelymokasta? Katso

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat