Kuva: Fotolia / Twitter

Mies hukkasi ajokorttinsa humalapäissään - pian kotiin tuli kirje, joka loksautti miehen leuan

12.11.2017 23:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 6 423 kertaa

Kirjeestä paljastui 6000 euron lasku lentolipuista, mutta yllätykset eivät tähän loppuneet.

Moni meistä on kadottanut tärkeitäkin tavaroitaan humalassa, mutta harvalle jää näistä tapauksista niin mehukasta tarinaa kerrottavaksi kuin brittiläiselle William George Armstrongille. Mies on kirjoittanut Twitterissä kadottaneensa ajokorttinsa humalapäissään ja saaneensa pian tämän jälkeen erikoisen kirjeen kotiinsa.

(kuva: Twitter)

Kirjeestä paljastui matkatoimistolta tullut lasku ensimmäisen luokan lennoista Malediiveille. Laskun summaksi oli merkitty peräti noin 6000 euroa. Mukana kirjeessä oli myös erittely miehen varaamien lentojen tiedoista.

(kuva: Twitter)

Yllätykset eivät loppuneet tähän. Lopulta kirjekuoresta löytyi myös miehen hukkaama ajokortti ja tilannetta selventävä viesti:

”Me vain vitsailemme. Löysimme ajokorttisi liikkeemme ulkopuolelta ja ajattelimme, että varmaankin tarvitset sitä. Muista harkita meidän palveluitamme seuraavaa lomaasi varten. Kaikkea hyvää”, Steve-niminen matkatoimiston virkailija kirjoitti lapussa.

(kuva: Twitter)

Matkatoimiston älykäs pila on huvittanut Armstrongin lisäksi myös tuhansittain muita ihmisiä. Miehen Twitterissä jakamasta tarinasta on tykätty jo yli 160 000 kertaa. Armstrong on jakanut seuraajilleen myös yhteiskuvan pilan toteuttaneen Steven kanssa:

(kuva: Twitter)

Lue myös: Nainen osti humalassa liput Beyoncén keikalle - ei olisi kannattanut

Lähde: Bored Panda

Arvostele artikkeli

Uusimmat