Kuva: Fotolia

Autistinen mies koki elämänsä yllätyksen syntymäpäivänään - sai 10 000 korttia ventovierailta

03.12.2017 08:15 - Iiro Myllymäki

Miehen sisko oli Facebook-päivityksessään pyytänyt ihmisiä muistamaan veljeään tämän syntymäpäivänä.

James Weir -niminen brittiläinen mies täytti aiemmin tällä viikolla 21 vuotta. Miehen tämänvuotinen syntymäpäivä jää varmasti hänelle aivan erityislaatuisena mieleen, sillä hän vastaanotti kaikkiaan noin 10 000 onnittelukorttia ja 200 lahjaa. Tästä on kiittäminen miehen siskoa Lucya, 23.

Noin kuukausi sitten Lucy kirjoitti Facebook-päivityksen veljestään ja tämän lähestyvästä syntymäpäivästä. Hän kirjoitti, että James on autistinen ja tämän vuoksi Jamesin on hankala tutustua ihmisiin ja luoda ystävyyssuhteita. Päivityksessä nainen pyysi ihmisiä lähettämään Jamesille syntymäpäiväkortteja ilahduttaakseen ilman ystäviä elävää miestä. Voit katsoa tämän päivityksen alta tai tästä linkistä.

Päivitys lähti leviämään paremmin kuin Lucy olisi ikinä uskaltanut toivoa, ja sitä jaettiinkin Facebookissa yli tuhat kertaa. Päivityksen ansiosta Jamesille lähetettiin tuhansittain onnittelukortteja ja noin 200 lahjaa. Jos alla oleva päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Lucy kertoo The Sunin haastattelussa, että hänen veljensä on ujoudestaan huolimatta aina halunnut saavuttaa julkisuutta, ja nyt hän onkin korttien lisäksi saanut lahjaksi myös paljon näkyvyyttä mediassa.

- Hän häkeltyi tästä kaikesta, mutta on selvää, että hän on todella onnellinen, Lucy kertoo.

Lue myös: Autistinen poika sai raivokohtauksen junassa - tuntemattoman miehen reaktio kerää ylistystä

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat