Kuva: Fotolia

Oletko jo liian vanha bilettämään yökerhoissa? 8 merkkiä paljastaa

09.12.2017 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kun musiikki soi mielestäsi klubeilla liian kovalla, olet jo tainnut tulla liian vanhaksi moiseen bilettämiseen.

Kun ikää tulee lisää, biletysiltojen määrä vähenee ja koti-iltojen määrä lisääntyy. Tämä on aivan luonnollista, sillä bailaamisesta tulee iän myötä rankempaa niin keholle kuin mielellekin. Aiemmin on tutkittu, että monien mielestä 31-vuotiaana on jo aika lopettaa yökerhoissa ravaaminen.

Mistä merkeistä sitten tunnistaa, onko aika jo ajanut ohi kosteista klubbailuilloista? Metro.co.uk-sivusto on listannut kahdeksan merkkiä, joista voit päätellä olevasi jo liian vanha yökerhobilettämiseen.

1. Sisäänpääsystä maksaminen ärsyttää sinua

Ensimmäisinä biletysvuosina oli pakko päästä lempibaariinsa sisään, maksoi mitä maksoi. Vanhemmiten sitä kuitenkin huomaa manaavansa korkeita sisäänpääsymaksuja aina vain useammin. Keksit lukuisia parempia tapoja kuluttaa kymmenen euroa kuin baariin itsensä sisään maksaminen.

2. Et kestä jonottamista

Yllättävän suuri osuus bileillasta käytetään jonottamiseen. Ensin pitää jonottaa sisäänpääsyä, ja baarin sisällä puolestaan aikaa tuhraantuu vessaan ja tiskille jonottamiseen. Kun huomaat ärsyyntyväsi tästä jonottamisesta tavallistakin enemmän, se saattaa olla merkki siitä, että olet jo saanut tarpeeksesi bilettämisestä.

3. Et halua maksaa narikasta

Vanhemmiten alat nähdä biletysillan vain rahan tuhlauksena. Sisäänpääsymaksun lisäksi narikkaankin pitää joissain paikoissa maksaa erikseen, ja tätä sinun on mahdoton ymmärtää.

(kuva: Fotolia)

4. Musiikki soi mielestäsi liian kovalla

Kun tanssilattialla soivan musiikin äänenvoimakkuudesta alkaa ärsyyntyä, tajuaa olevansa jo liian vanha klubeilla joraamiseen. Sinulle on illanvietoissa tärkeämpää kavereiden kanssa keskusteleminen, eikä sitä voi harrastaa klubien metelissä ainakaan menettämättä ääntään.

5. Klubilla on mielestäsi liikaa ihmisiä

Nuorempana liikuit sulavasti ihmismassojen keskellä klubeilla, mutta vanhemmiten väenpaljous on alkanut vain ärsyttää. Ahtautta saa sietää jo ihan tarpeeksi julkisissa liikennevälineissä.

6. Et enää tunnista soitettavaa musiikkia

Missä ovat kaikki tutut hitit? Miksi täällä soitetaan pelkkää yksitoikkoista jumputusta? Tällaiset ajatukset käyvät monesti mielessä niillä ihmisillä, jotka ovat jo nähneet parhaat päivänsä bilettäjinä.

7. Et kestä krapulaa

Nuorena pystyit juhlimaan montakin päivää putkeen, mutta nyt vanhemmiten se ei tulisi kuuloonkaan. Krapulat ovat vuosi vuodelta hirveämpiä, ja bileillat tulee torjuttua jo pelkästään krapulan pelossa.

8. Kaikki näyttävät nuoremmilta kuin sinä

Huomaat päivitteleväsi yökerhon juhlijoiden ulkonäköä ja ihmetteleväsi, voivatko he olla edes täysi-ikäisiä. Ensi vuonna baareihin pääsevät vuonna 2000 syntyneet, ja tämä se vasta saakin sinut päivittelemään ajan kulumista.

Lue myös: Minkä kännimokan teet todennäköisimmin? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat