Kuva: Fotolia

Ihmiset paljastivat parhaimmat työpaikalla tekemänsä kepposet - lue ja naura

11.12.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Eräs työntekijä löysi nitojansa aina valettuna hyytelöön.

Joskus pieni kepponen voi todellakin piristää työpäivää. Ihmiset jakoivat auliisti omasta mielestään parhaimmat työpaikkakepposensa Bored Panda -sivustolla. 

"Eräällä työkaverillani oli todella monia valokuvia perheestään ja ystävistään työpöydällään. Aloin hiljalleen vaihtaa kuvia niin, että lopulta jokaisessa kehyksessä oli minun kuvani. Tein paljon työtä sen eteen, että kuvat näyttäisivät taustaltaan samanlaisilta kuin hänen perhekuvansa. Eräänä päivänä toinen työkaverini kysyi, miksi hänen pöydällään on niin paljon kuvia minusta. " 

"Joka päivä, kun työkaverini tuli vaihtamaan työvaatteita pukuhuoneeseen olin laittanut hänen oikeaan kenkäänsä lantin. Työkaveriltani meinasi mennä hermo, kun hän joutui ottamaan kengän pois jalastaan joka kerta, kun tuli töihin. Jossain vaiheessa hän oppi ravistamaan kenkäänsä niin, että lantti tippui aina pois. Viimeisin niitti hänelle oli, kun laitoin lantin vasempaan kenkään." 

"Työkaverini oli erittäin tarkka tavaroistaan ja erityisesti nitojastaan. Joskus päätimme työkavereideni kanssa valaa nitojan hyytelöön. Tätä työkaveria odotti iloinen yllätys maanantaina." 

"Olen erittäin läheinen erään työtoverini kanssa. Pääsimme istumaan vierekkäin ja meidän pöytiämme erottaa pieni liikuteltava väliseinä. Toverini ei ole huomannut, että olen liikuttanut väliseinää aina viikoittain kahden sentin verran hänen puolelleen, jotta olen saanut enemmän tilaa. Nyt olen menossa 14 senttimetrissä ja odotan, milloin hän huomaa tämän." 

Lue myös: Työpaikan likaisimmat paikat selvitettiin - ykkönen löytyy keittiöstä

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat