Kuva: Getty

Tiesitkö, että voit julkaista Instagram-kuvia myös tietokoneella? Katso, miten onnistut

06.01.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Kikka vaatii Google Chrome -selaimen käyttämistä.

Instagram on ennen kaikkea mobiilisovellus, mutta kuvapalvelua voi käyttää myös tietokoneen selaimella. Instagramin selainversiossa ei kuitenkaan ole mahdollista julkaista kuvia. On kuitenkin olemassa kikka, jonka avulla kuvia pääsee lisäämään tietokoneen kirjastosta suoraan Instagramiin.

Tätä varten sinun tarvitsee käyttää Google Chrome -selainta. Mene Instagramiin ja kirjaudu sisään tilillesi. Tämän jälkeen avaa Chromen kehittäjänäkymä painamalla näppäinyhdistelmää Ctrl + Shift + I (i-kirjain). Näin selaimen oikeaan laitaan avautuu uusi ikkuna.

Tämän tehtyäsi paina näppäinyhdistelmää Ctrl + Shift + M, joka avaa selaimen mobiilinäkymään. Voit siirtyä mobiilinäkymään myös klikkaamalla pientä ikonia, joka näkyy kehittäjänäkymäikkunan ylälaidassa toisena ikonina vasemmalta.

Nyt sinun tulee päivittää Instagram-sivusi, jotta se alkaa näkyä mobiilinäkymässä. Nyt löydät Instagramin julkaise-painikkeen samasta kohdasta kuin kännykkäsovelluksessakin. Sitä klikkaamalla pääset valitsemaan kuvan tietokoneesi kuvakirjastosta.

LADbible kertoo, että tietokoneelta Instagramiin ladattuihin kuviin ei saa laitettua filttereitä. Myöskään useamman kuvan julkaisuja ei pysty selaimella tekemään.

Lue myös: Instagram poisti kuvan palvelusta lapsen epämuodostuman takia - aiheutti someraivon

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat