Kuva: Instagram

Äidin julkaisema kuva tyttärestään aiheutti someraivon - "Olet kamala äiti"

10.01.2018 12:45 - Katariina Auvinen - Luettu 14 882 kertaa

Jordyn Jones oli murtunut hänen kuvaansa tulleista kommenteista.

Kahden lapsen äiti, Jordyn Jones, on ylpeä lapsistaan. Hän julkaisee omalla Instagram-tilillään kauniita kuvia, joissa lapset ovat pääosassa. Hänen hämmästyksensä oli kuitenkin suuri, kun muutama päivä sitten Instagram oli ilmoittanut, että hänen yksi kuvansa on ilmiannettu monenkin ihmisen taholta. 

Kuvassa hänen tyttärensä, Winter, 2, istui rannalla leikkimässä. Ihmiset olivat raivostuneet lapsen ihonväristä, joka oli monen mielestä niin tumma, että äidin täytyi pitää lasta auringossa ilman aurinkosuojaa. 

"Minua oksettaa, kun katson tyttäresi tumma ihoa. Oletko kuullut kenties aurinkosuojasta?"

"Mitäpä jos alkaisit suojaamaan lapsesi ihoa ennen kuin hän näyttää 40-vuotiaalta. Olet kamala äiti." 

Jones sai valtavan vihaisia viestejä ihmisiltä siitä, kuinka huono äiti tämä mitä ilmeisimmin on. Äiti oli järkyttynyt. Tyttären luonnollisen tumma ihonväri johtuu siitä, että hänen geeneissään virtaa Australian alkuperäiskansan verta, joilla oli luonnostaan tumma iho. Jordyn vastasi seuraajilleen viestillä. 

"Heräsin tänä aamuna vain katsoakseni, että Instagram-kuvani on poistettu. Niin moni oli siitä ilmoittanut. Olen syvästi järkyttynyt ja minua oksettaa ajatella, että ihmiset ovat niin rasistisia ja kiusaavat noin pahasti. 

Voitte aivan hyvin lakata seuraamasta minua, jos kuvani ei miellytä. Tyttäreni iho on kaunis ja teen kaikkeni, että voin suojella häntä ja hänen ihoaan. 

En aio julkaista kuvaa uudelleen, koska en halua jakaa enempää negatiivista energiaa tähän maailmaan. Muistakaa, että tämänkin sosiaalisen median tilin takana on oikea ja tunteva ihminen. Minä en ole mikään robotti." 

Lue myös: Tiesitkö, että voit julkaista Instagram-kuvia myös tietokoneella? Katso, miten onnistut

Lähde: UNILAD

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat