Kuva: Pixabay

Naisen yllättävä kyltti herätti huomion jääkiekko-ottelussa - päätyi nettihitiksi

14.01.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Nuoren naisen kannustava kyltti on herättänyt ihastusta.

Urheiluotteluissa suurin osa yleisön jäsenistä on tiukasti vain toisen osapuolen puolella. Urheilua leimaa monesti myös vastapuolen mollaaminen melko ikävilläkin sanankäänteillä. Tämän vuoksi moni on yllättynyt nähdessään erään nuoren naisen jääkiekko-ottelussa heilutteleman, kaikkia kannustaneen kyltin.

Reilly-niminen 18-vuotias yhdysvaltalaisnainen otti Washington Capitalsin ja Colorado Avalanchen väliseen otteluun mukaan keltaisen kyltin, jossa luki "olette kaikki lahjakkaita". Nainen on kertonut Metro.co.uk-sivustolle, mikä innoitti häntä tekemään tämän.

- Jääkiekossa on paljon vastapuolen mollaamista, ja halusin osoittaa kyltilläni jotakin tervehenkistä ja sellaista, mihin ei ole totuttu. Maailmassa on ollut viime aikoina paljon negatiivisuutta ja haluaisin, että tuo negatiivisuus pidettäisiin minimitasolla, Reilly kertoo.

Ian Oland -niminen mies bongasi kyltin katsomosta ja jakoi siitä kuvan Twitteriin. Kuva on kerännyt yli 3600 tykkäystä, ja nuoren naisen kannustavaa asennetta on kehuttu laajalti.

Nainen on yllättynyt kylttinsä herättämästä huomiosta ja sanoo olevansa todella otettu.

- Olen iloinen, että pelaajat näkivät kyltin. Se on oikeastaan ainoa, millä on väliä, Reilly sanoo.

Lue myös: Miehen mattokuvista huima ilmiö - puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa muutamassa päivässä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat