Kuva: Pixabay

Kuolemansairas isä talutti tytärtään alttarille - ei päässyt vastaamaan elintärkeään puheluun

15.01.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Richard Gibson odotti itselleen yhteensä kuutta uutta elintä.

Joskus varmasti jokaista on harmittanut, että ei ole huomannut tärkeää puhelua, mutta Richard Gibsonille, 54, kyseessä oli elintärkeä puhelu. Hän oli joutunut elinsiirtolistalle vuotta aiemmin, jossa hän odotti yhteensä kuutta elintä. Harmillisesti sairaalasta soitettiin juuri sillä hetkellä, kun mies ei todellakaan päässyt vastaamaan. 

Gibsonilla oli sinänsä hyvä syy olla vastaamatta puheluun, koska hän oli juuri saattamassa tytärtään, Jennyä, 26, alttarille. 

Mies oli joutunut viettämään suurimman osan ajastaan sairaalassa, mutta hän oli päättänyt saattaa tyttärensä alttarille sekä olla läsnä tämän tärkeimmässä päivässä.

Kun hän oli saattanut tyttärensä alttarille, Gibson meni sivuhuoneeseen lepäämään. Silloin hän otti kännykkänsä, jossa välkkyi yksi vastaamaton puhelu. Mies tiesi heti, että kyseessä oli puhelu, joka voisi pelastaa hänen henkensä. Onneksi sairaala ei ollut ehtinyt antaa elimiä vielä muille, vaan Gibson lähti heti takaisin sairaalaan. 

- Se oli todellinen ihme. Ihme oli jo se, että sain isäni tärkeimpänä päivänä vierelleni saattamaan minut alttarille. Toisaalta olimme perheen kanssa innoissamme, mutta myös huolissamme isosta leikkauksesta, Jenny Gibson kuvailee hääpäiväänsä. 

Jennyn isä joutui ensin siirtolistalle maksansa takia, mutta hänelle ei löytynyt sopivaa luovuttajaa. Sairaus pahensi miehen vointia niin pahasti, että lääkärit kertoivat miehen tarvitsevan monia uusia elimiä. 

Gibsonin leikkaus meni hyvin, mutta miehellä on pitkä kuntoutumisjakso edessään. 

Lue myös: Jalkapallotähti vie rakkaansa vihille kummittelevassa linnassa - Beyoncé viihdyttää vieraita

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat