Tuhansista ihokasvaimista kärsivä nainen pääsi korjausleikkaukseen - lopputulos on upea

17.01.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Libby Hufferia kiusattiin rajusti sairautensa vuoksi.

Libby Huffer, 45, kärsii neurofibromatoosista, joka näkyi naisen vartalossa yli 6000 pienenä ihokasvaimena. Huffer on joutunut kärsimään sairautensa vuoksi etenkin raskautensa jälkeen, kun häntä on kiusattu rupikonnaksi ja haukuttu rajuin sanoin. 

Hufferin sairaus pahentui hänen raskautensa jälkeen. Iholle alkoi ilmestymään pieniä nyppymäisiä kasvaimia. Vaikka äiti oppi elämään sairautensa kanssa, hän kärsi silti ihmisten julmuudesta. 

Mirror-julkaisu uutisoi leikkauksesta, johon Huffer lopulta pääsi. Leikkauksessa poistettiin suurin osa kasvaimista. Nainen julkaisi avoimesti toipumisestaan kuvia Instagramissa. Lopputulos on upea. 

Vaikka Huffer pääsi eroon suurimmasta osasta kasvaimista, hän toivoo ihmisiltä empaattisuutta toisia sairaudesta kärsiviä kohtaan. Häneltä poistettiin leikkauksessa yhteensä 1000 kasvainta, joista suurin osa kasvojen alueelta. 

- Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja toivon, että pystyisin poistattamaan loput kasvaimista jonain päivänä myös, hän kertoo. 

Vaikka naisen ulkonäkö on upea, henkisten arpien jäljet ovat syvemmällä. 

- Vaikka näytän upealta ulkoisesti, kiusaamisen aiheuttamat henkiset naarmut ovat syvällä ja vaativat aikaa parantuakseen, hän kiteyttää. 

Lue myös: Järkyttävä tragedia - pariskunnan molemmilta osapuolilta löydettiin aivokasvain

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat