Kuva: Shutterstock

Kissa tuo omistajalleen erikoisen lahjan joka aamu - ihastuttaa Instagramissa

24.01.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Ensin Baloo toi omistajalleen saalistamiaan eläimiä, mutta kissa on siirtynyt nyt hieman erilaisiin lahjuksiin.

Kissat, nuo ihanat, arvokkaat ja itsenäiset karvaturrit. Monet kissanomistajat ovat varmasti kokeneet yllätyksen, kun oma rakas lemmikki pudottaa saalistamansa lahjan omistajan jalkoihin. Joskus sisälle voidaan tuoda hiiriä tai lintuja. Näin kävi myös Baloo-kissan omistajalle, Benille

Baloo tykkäsi tuoda saalistamiaan lahjoja omistajalleen joka aamu. Ben ei kuitenkaan arvostanut heti aamusta peitteelleen putoavaa raatoa, joten mies päätti heittää raadot ulos ikkunasta. Aivan kuin Baloo olisi ymmärtänyt, että raadot eivät ehkä ole isännän mieleen, hän päätti muuttaa taktiikka. 

Kissa tuo nykyisin joka aamu jonkun kasvin lehden omistajalleen. Yleensä kyseessä on vielä hyvin massiivinen lehti. Ben on kuvannut lemmikkejään Instagramiin, jonne hän oli kirjoittanut tarinan Baloosta. 

Ben asuu opiskelija-asuntolassa. Hänellä on kuusi kämppistä, mutta kissa ei tunnu olevan moksiskaan niin isosta joukosta ihmisiä. Sen sijaan Baloo tuntuu rakastavan seuraa. Asuntolassa suurin osa ihmisistä tuntee tummanpuhuvan kissan, koska tämä saattaa livahtaa asuntolassa muihinkin kämppiin. 

Lue myös: Pieni, suloinen kissa on todellisuudessa maailman tappavin - katso hittivideo saalistuksesta

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat