Facebook pilasi suomalaisjuontajan kihlausilmoituksen - "Kakka tuli juuri"

26.01.2018 11:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rakkauspäivitys muuttui hetkessä yleiseksi naurunaiheeksi.

Radio SuomiRockin iltapäiväjuontaja Rea Haverinen, 31, pääsi noin kuukausi sitten pujottamaan sormuksen sormeensa, kun hänen avopuolisonsa esitti sen tärkeimmän lauseen "Tuletko vaimokseni?"

Haverinen ei omien sanojensa mukaan osannut lainkaan odottaa kosintaa ja hämmentyikin kotona odottavasti yllätyksestä.

- Kosinta tapahtui yllättäen ja oli todella ihana. Hän kosi ihan tavallisen arkipäivän päätteeksi, Haverinen muistelee. 

Haverisen mukaan hän oli jo aikoja sitten tehnyt päätöksen siitä, miten hän ilmoittaa lähipiirilleen, jos joskus kihlautuu, ja se piti.

- Olin aina miettinyt, että sitten jos joskus kositaan, en laita mitään hempeää viestiä sosiaaliseen mediaan, vaan heitän sen hiukan toisella tyylillä. Ei kuitenkaan tullut mieleenkään, että Facebook kääntäisi sen homman tuolla tavalla, Haverinen nauraa.

Facebookissa julkaistun kuvan yhteydessä Haverinen totesi siis seuraavaa: shit just got real eli vapaasti käännettynä, homma meni juuri vakavaksi. Tämän Facebook tosin käänsi muotoon: " Paska tuli juuri."

Haverinen itse ei moista huomannut ja kuuli siitä viikkoja tapahtuman jälkeen työkaveriltaan.

- Sain tietää käännöshommasta kuukausi kihlauksen jälkeen, kun kollega kysyi varovasti, että olenko tietoinen siitä, miten Facebook sen käänsi. Hän oli miettinyt, että kehtaako itsekään sanoa minulle asiasta.

- Tulevan mieheni kanssa nauroimme yhdessä, että onhan sekin tietenkin iloinen perhetapahtuma, josta voi sosiaalisessa mediassa hehkuttaa, varsinkin jos on ollut ummetusta, Haverinen hirnuu. 

Kuvan käännöksestä pääset katsomaan alta.

Radio SuomiRockin Iltapäivää arkisin klo 14-18 juontava Haverinen on ehdolla myös vuoden radiojuontajaksi. Oman äänesi hänelle voit antaa täällä.

Lue myös: Pariskunnan kihlakuva ihastuttaa netissä - katso miltä näyttää kosinta revontulien alla

Kilpailut

Uusimmat