Kuva: Shutterstock

Transsukupuoliseen tyttöön ihastuneen pojan kaunis kirjoitus: "En ole ollut näin hulluna keneenkään"

29.01.2018 12:15 - Senja Rapila

17-vuotias poika pyytää netissä neuvoja siihen, mitä hänen tulisi tehdä tilanteessaan. Eniten häntä pelottaa muiden mielipiteet siitä, jos hän pyytää ihastuksensa treffeille.

17-vuotiaan nuoren miehen kirjoitus suuresta ihastuksesta on sulattanut sydämiä sosiaalisessa mediassa. Twitter-käyttäjä Eric Francisco on nostanut anonyymin Reddit-käyttäjän kirjoittaman julkaisun esille, kehuen sitä todella sydäntälämmittäväksi. Kirjoituksessa poika pyytää neuvoja siihen, kuinka hän voisi pyytää koulunsa transsukupuolista tyttöä treffeille.

"Rakkaat Redditin naiset ja miehet. En voi edes kuvailla sitä, kuinka todella kaunis tämä tyttö on. Hän saa minut niin lemmenkipeäksi. Jos olisin sarjakuvahahmo, silmäni muuttuisivat sydämiksi ja pomppaisivat silmäkuopistani aina kun näen hänet. Hän saa polveni heikoiksi. Perhoset vatsassani ovat niin aggressiivisia. Voisin kirjoittaa runoja tästä naisesta", nuori mies kuvailee kauniisti tunteitaan tyttöä kohtaan.

"Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei näe häntä niin kuin minä. Hän aloitti sukupuolenkorjausprosessin vain puolitoista vuotta sitten. Tämä on pienempi yhteisö, joten hän on ollut läsnä siitä lähtien kun aloitin koulun. Monet puhuvat hänestä miehenä vieläkin. Olen jopa kuullut kun opettaja tai kaksikin ovat vahingossa (tai tahallaan) kutsuneet häntä syntymänimellän. Hänellä on paljon naisellisempi nimi nykyään."

"En ole ollut näin hulluna keneenkään tyttöön aiemmin."

Vaikka nuori mies onkin korviaan myöten ihastunut tyttöön, pelkää hän muun muassa ystäviensä reaktioita siihen, jos hän lähestyisi ihastustaan.

"Ystäväni puhuvat, kuinka hän ei ole koskaan oikea nainen, ja kuinka he eivät koskaan koskisi hänen kaltaiseensa. Hän on kuitenkin minulle todellinen. En ole ollut näin hulluna keneenkään tyttöön aiemmin."

"Tiedän, että sillä sekunnilla kun sana leviää meidän yhteisestä ajanvietostamme, tai jos meistä tulee 'juttu', pojat ovat minulle kamalia ja tiedän, etteivät ystäväni tajuaisi sitä. En tiedä hylkäisivätkö he minut, mutta en ilmiselvästi voisi olla ystäviä sellaisien ihmisten kanssa, jotka pilailisivat tyttöystäväni kustannuksella."

Perheeltäänkin poika on pyytänyt neuvoa; hänen siskonsa neuvoi pysymään kaukana ihastuksesta, koska tämä voisi aiheuttaa "draamaa".

"Siskoni uskoo, että voisin joutua kiusaamisen kohteeksi, ja että ihmiset pitäisivät minua homona.  Tämä on ehdottomasti yksi niistä asioista, mitä pelkään."

"Haluan olla hänen poikaystävänsä. Olen vain kauhuissani sosiaalisista seurauksista."

Yksi perheenjäsen on kuitenkin antanut täyden tuen.

"Pikkuveljeni, joka on ala-asteella, sanoo, että minun pitäisi viedä tytölle kukkia kouluun ystävänpäivänä, koska hän uskoo, että kukaan poika ei ole koskaan antanut hänelle ennen kukkia. Minusta tämä on mahtavaa. Haluaisin todellakin olla ensimmäinen mies, joka ikinä antaa hänelle kukkia, mutta se on myös todella julkinen ja romanttinen ele. Hän kuitenkin ansaitsee kukkia ystävänpäivänä. Haluan saada hänet hymyilemään."

"Mitä minun tulisi tehdä? Tiedän mitä minun tulisi tehdä. Tarkoitan, tiedän mitä haluaisin tehdä. Haluan tehdä hänen olonsa erityiseksi. Haluan olla hänen poikaystävänsä. Olen vain kauhuissani sosiaalisista seurauksista."

Voit lukea koko twiitin alapuolelta.

Myös transsukupuolinen Orange is the New Black -tähti Laverne Cox on ottanut asiaan kantaa sosiaalisessa mediassa, antaen tälle nuorelle miehelle oman tukensa ja neuvonsa.

"Jos tämä nuori nainen saa sinut niin onnelliseksi kun miltä vaikuttaa, sinun tulee mennä sitä onnea kohti. Rakkaus vapauttaa meidät. Tee hänen olonsa niin erityiseksi mitä hän on, ja kuinka sinä näet hänet."

Lähde: Women's Health

Lue myös: Transsukupuolinen mallikaunotar on häikäisevä näky - tekee jälleen historiaa

Lue myös: Frendit-suosikkisarjaa syytetään homofobiseksi, rasistiseksi ja lihavia halventavaksi - onko näin?

Kilpailut

Uusimmat