Kaikki artikkelit

Suomalainen sometähti Britney Sumell pohti videolla transsukupuolisuudesta kertomista deittikumppanille. Aihe videolle syntyi viimeviikkoisesta Nikkie de Jagerin paljastuksesta.
Meikkivideoistaan tunnettu Nikkie de Jager paljasti olevansa transsukupuolinen. Yksi uutisen motiiveista oli päästä eroon kiristämisestä.
Lääkärin mukaan on hoidon kannalta tärkeää tietää, mihin sukupuoleen potilas on syntymässä määritelty. Joillekin potilaille kysymys on osoittautunut epämieluisaksi.
Indya Moore paljasti rintansa Time-lehden gaalassa.
Scarlett Johansson on valittu esittämään transsukupuolista miestä tulevassa elokuvassa.
Leyna Bloom haluaa olla ensimmäinen tummaihoinen transnainen, joka kävelee alusvaatebrändin muotinäytöksessä.
Rowlingin edustaja selittää tykkäystä kirjailijan kömpelyydellä.
17-vuotias poika pyytää netissä neuvoja siihen, mitä hänen tulisi tehdä tilanteessaan. Eniten häntä pelottaa muiden mielipiteet siitä, jos hän pyytää ihastuksensa treffeille.
Andreja Pejic sai potkut entisestä mallitoimistostaan sukupuolen korjausprosessinsa takia. Nyt hän solmi sopimuksen, josta voi todella olla ylpeä.
Taiteilija teki näyttävän kannanoton Instagram-tilillään kertoen, että kuukautiset eivät ole pelkästään naisten "ongelma".
Muotiteollisuutta on syytetty monipuolisuuden puutteesta. Onneksi asiat muuttuvat ajan myötä.
Suositun tosi-tv-sarjan kilpailija paljasti joukkuetoverinsa olevan transsukupuolinen ilman tämän henkilön suostumusta kyseiselle paljastukselle.
Jaimie Wilson jakoi itsestään paljastavat kuvat ennen ja jälkeen sukupuolenkorjausprosessin. Miehestä on tullut avoimuutensa ansiosta inspiraatio monelle.
Brasilialaisen Valentina Sampaiosta huhutaan myös tulevan ensimmäinen transsukupuolinen Victoria's Secret -malli.
Kyselyyn vastasi yli 27 000 transsukupuolista.
Lidlin vetää kaikki transsukupuolisuuteen viitanneet mainoksensa pois sosiaalisen median kommenttien vuoksi.