Kuva: Shutterstock

Lentokentän henkilökunta järkyttyi - nainen yritti ottaa erikoisen lemmikin mukaan lennolle

31.01.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Omistaja ei todellakaan tohtinut jättää rakasta lintuaan kotiin.

Lemmikin ottaminen mukaan esimerkiksi lomalle, vaatii paljon paperitöitä. Jos eläintä ei halua laittaa ruumaan vaan toivoo matkustavansa sen kanssa matkustamossa, se vaatii vielä enemmän. Eräs riikinkukon onnellinen omistaja halusi ottaa rakkaan lintunsa mukaan matkalle. Kyseessä ei ollut mikä tahansa lintu, vaan palveluslintu. Lintu auttaa samalla tavalla omistajaansa, kuten palveluskoirat henkisesti.

Omistaja oli jopa ostanut riikinkukolle lipunkin, mutta henkilökunta esti linnun pääsyn mukaan. 

Henkilökunta selitti, että lintu ei täyttänyt paino- tai kokokriteerejä, jonka mukaan se oltaisiin voitu ottaa mukaan matkustamoon. 

Uutistoimisto Jet Set oli lisännyt pari kuvaakin tilanteesta, jossa riikinkukko istuu hyvin tyytyväisen oloisena matkalaukkukärryjen kahvalla. 

Kuvaa kommentoineet ihmiset ovat lähettäneet hyvin ristiriitaisia kommentteja koskien tapausta. Joidenkin mukaan riikinkukon olisi ihan hyvin voinut päästää matkustamoon, mutta toiset olivat hieman eri mieltä. 

"Olisin ainakin ollut hyvin tympääntynyt istuessani riikinkukon vieressä." 

"Itsekin matkustamohenkilökuntaan kuuluvana olen tyytyväinen lentoyhtiön päätökseen olla päästämättä lintua koneeseen. Seuraavan kerran joku olisi varmaankin yrittänyt saada hevostaan mukaan." 

Katso kuva alta. 

Lue myös: Kuvat, jotka todellakin sulattavat jokaisen sydämen - lentokone täyttyi pelastetuista koirista

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat