Kuva: Getty Images

Taitoluistelijaparin koreografia liian kiihkeä olympialaisiin? Yksi nosto oli monelle liikaa

11.02.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Tessa Virtuen ja Scott Moirin koreografia leimattiin liian seksikkääksi olympialaisiin.

Kanadalainen taitoluistelijapari Tessa Virtue, 28, ja Scott Moir, 30, on päättänyt muuttaa koreografiaansa PyeongChangin talviolympialaisia varten sen jälkeen, kun jotkut leimasivat koreografian liian seksikkääksi. Kaksikko on esittänyt kiihkeän koreografiansa muun muassa Kanadan taitoluistelukilpailussa tammikuussa.

Virtue ja Moir luistelivat Moulin Rouge -elokuvan kappaleista tehdyn sikermän tahtiin. Erityisesti yksi nosto nousi koreografiasta puheenaiheeksi. Kyseisessä kohdassa Moir nostaa Virtuen seisomaan reisiensä päälle niin, että miehen pää on ohikiitävän hetken naisen hameen helman alla. The Toronto Starin mukaan koreografia oli niin rohkea, että kanadalainen media harkitsi, voiko esityksestä otettuja kuvia julkaista.

Vaikka kaksikon koreografia sai ihastuneen vastaanoton ja huippupisteet kilpailussa, kaksikko on nyt myöntynyt muuttamaan koreografiaansa vähemmän seksikkääksi. Muun muassa kohuttua nostoa on muokattu. Voit katsoa kehutun ja kohutun koreografian kokonaisuudessaan alla olevalta videolta. Nosto nähdään kohdassa 3.53.

Virtue ja Moir ovat olleet taitoluistelupari jo 20 vuoden ajan. Edellisissä talviolympialaisissa pari sijoittui toiseksi. Pari oli jo vetäytynyt eläkkeelle taitoluistelusta, mutta palasi vielä osallistuakseen viimeisen kerran olympialaisiin. 

Lue myös: Kondomiennätys talviolympialaisissa - jaetaan peräti 37 kappaletta per urheilija!

Lähde: NPR

Kilpailut

Uusimmat