Kuva: Shutterstock

Naisen kauhunhetket - silmästä löytyi 14 matoa

14.02.2018 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kovin yleisestä asiasta ei onneksi ole kyse.

Abby Beckley koki elämänsä järkytyksen, kun hän yllättäen löysi silmästään jotain sinne kuulumatonta. Ensin hän luuli kyseessä olevan irtoripsen, mutta kun hän katsoi tarkemmin, näki hän silmässään madon.

- Vedin madon ulos ja olin järkyttynyt. Katsoin sitä ja huomasin sen olevan hengissä. Se eli kaikkineen noin viisi sekuntia, hän kertoo.

Beckley ajatteli, että mato on tippunut hänen silmäänsä lohesta, jota hän nosteli kalastusretkellään. Hän kuitenkin löysi silmästään vielä lisää matoja.

- Menin lääkäriin, mutta hän oli aluksi asian suhteen todella skeptinen. Mielessäni vain ajattelin, että mato, tule nyt esiin! Niillä kun oli tapana mennä silmäluomen alle piiloon.

Mato kuitenkin tuli esiin vastaanotolla ja sai lääkärin hämilleen.

- En koskaan unohda sitä ilmettä, jonka näin lääkärin kasvoilla, kun hän näki madon.

Beckley lähetettiin asiantuntijan pakeille ja selvisi, että kyseessä on ilmeisesti loinen, joka elää lehmän silmämunassa. Beckleyn silmään se saattoi tulla maatilalla vietetyn kesän jälkeen esimerkiksi kärpäsen kautta.

Kaiken kaikkiaan hänen silmästään kiskottiin ulos 14 matoa. Lääkärit kuitenkin muistuttavat, että kyseessä on todella harvinainen tapaus, joten paniikkiin ei ole huolta.

Lue myös: Naisen silmätatuointi meni pahemman kerran pieleen - katso järkyttävät kuvat

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat