Kuva: Fotolia

Naisen silmätatuointi meni pahemman kerran pieleen - katso järkyttävät kuvat

28.09.2017 13:15 - Karoliina Kotala

Silmien tatuoiminen on yksi tuoreista, hurjista kehonmuokkaustavoista. Tuore esimerkki kuitenkin näyttää, että kyseessä voi olla erittäin vahingollinen harrastus.

Kanadalainen malli Catt Callinger päätti noin kuukausi sitten kokeilla toisen silmämunansa tatuointia. Radikaalilta kuulostavassa toimenpiteessä silmämunaan ruiskutetaan injektioneulalla mustetta, joka värjää koko silmän valkuaisen.

Valitettavasti kaikki ei mennytkään kuten piti ja naisen piti kääntyä lääkärin puoleen silmän alkaessa vuotaa väriainetta ja nestettä. Catt sai lääkkeeksi antibioottitippoja ja pääsi kotiin. Ei kuitenkaan kulunut pitkääkään aikaa, kun silmä turposi muurautuen umpeen ja Catt palasi lääkärille. Erilaisista hoidosta huolimatta naisen silmä alkoi kipeytyä entisestään ja silmän valkuainen muuttua hyytelömäiseksi. Myös naisen näkö koki mittavia vahinkoja.

Gallengerin mukaan lääkärit ovat kertoneen silmän kokeneen pysyviä vahinkoja ja voi jopa olla, että silmä joudutaan poistamaan. Catt on kuitenkin optimistinen, että muut toimenpiteet voivat vielä pelastaa silmän.

Lääkäreiden mukaan syy vakavaan reaktioon johtuu siitä, että tatuoijan työvälineet eivät ole olleet tarpeeksi puhtaat ja neula tai muste on aiheuttanut vakavan infektion. Catt kehottaakin kaikkia vastaavasta ideasta innostuneita ottamaan hyvin selvää mahdollisesta tatuoijasta ja selvittämään myös heidän asiakkaidensa kokemuksia.

Katso hurjat kuvat Cattin silmästä täältä.

Lue myös: Tatuointiaddikti tatuoi peniksensä ja värjäsi silmämunansa punaisiksi - katso

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat