Kuva: Shutterstock

Ihmis-Barbie kertoo olevansa nyt tyytyväinen ulkonäköönsä - yksi leikkaus muutti kaiken

19.02.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Kerry Miles tituleeraa itseään ensimmäiseksi ihmis-Barbieksi.

Maailman ensimmäiseksi ihmis-Barbieksi itseään tituleeraava brittiläinen, Kerry Miles,34, kertoo olevansa nyt tyytyväinen ulkonäköönsä. Hän on vuosien saatossa käyttänyt kauneusleikkauksiin satoja tuhansia euroja, mutta yksi kauneusoperaatio pelasti hänen mukaansa naisen ulkonäön. 

Miles kertoo LADbible-julkaisulle, että nenäleikkaus pelasti hänen ulkonäkönsä. Nyt on on suhteellisen tyytyväinen siihen, miltä hän näyttää. 

Miles kertoo, että hänen vanhempansa antoivat hänelle 10 000 puntaa eli noin 11 200 euroa, joululahjaksi. Hän kertoi maksaneensa rahoilla itselleen nenäleikkauksen, jonka tuloksiin hän on erittäin tyytyväinen. 

- Nenäleikkaus ei ollut kovinkaan kivulias. Se maksoi puolet lahjarahoistani, mutta lääkärini kertoi, että voisin säästää loput rahat tulevia korjausoperaatioitani varten, hän kertoo. 

Hän on varannut jo ajan, jotta hän voi lisätä huuliinsa täytteitä. 

Miles alkoi muokkaamaan itseään barbieksi vuonna 2006. Ensin hän pukeutui vain hyvin tyttömäisesti, mutta pian kuvioihin tulivat myös kauneusleikkaukset. 

- Olen aina pitänyt Barbiesta ja siitä, miltä nukke näyttää. Aloin pukeutumaan hyvin paljastaviin ja pinkkeihin vaatteisiin vuonna 2006, mutta innostus sai uuden käänteen, kun menin ensimmäiseen rintojen suurennusleikkaukseen vuonna 2015. Nyt vihdoin koen, että kasvoni vastaavat Barbien ulkonäköä, hän sanoo. 

Lue myös: Ihmis-Ken luopuu kauneusleikkauksista: "En voi tehdä mitään vaarantamatta terveyttäni"

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat