Kuva: Shutterstock

Nainen hankki pakaraimplantit, mutta haluaa niistä nyt eroon - pitää takapuoltaan liian suurena

28.02.2018 08:45 - Katariina Auvinen

Star Delguidice lensi Turkkiin hankkimaan implantit vain kaksi kuukautta sitten.

Birminghamissa asuva Star Delguidice, 28, on hurahtanut kauneusleikkauksiin, joiden avulla hän on muokannut vartaloaan kymmenillä tuhansilla euroilla. Viimeisimmäksi hän päätti otattaa itselleen pakaraimplantit, jotka antaisivat hänen takapuolelleen muotoja. 

Delguidice lensi Turkkiin leikkaukseen. Sitä ennen lääkärit olivat kehoittaneet häntä lihottamaan itseään, jotta he saisivat imettyä rasvaa naisen kehosta ja siirrettyä sitä pakaroihin. 

Leikkaus tuli maksamaan yli 16 000 euroa. Nainen otatti implantit vasta kaksi kuukautta sitten, mutta hän toivoo pääsevänsä niistä eroon mitä pikimmiten. Delguidicen mukaan implantit ovat hänen mukaansa aivan liian isot. Sen lisäksi hän pelkää, että ne saattavat räjähtää. 

- Olen saanut paniikkikohtauksia tämän asian takia, hän kertoo The Sun-julkaisulle. 

Implantit olivat tuplasti suositeltua isommat. Nainen kertoo, että implantit liikkuvat ikävästi ja hän ei ole tottunut tunteeseen. 

- Leikkaus on vaikuttanut mielenterveyteeni enemmän kuin arvasinkaan. En voi muun muassa kävelyttää ihanaa koiraani, hän sanoo. 

Delguidice suurensi ensimmäisen kerran rintojaan ollessaan vasta 17-vuotias. Sen jälkeen hänelle on tehty muun muassa neljä nenäleikkausta, rasvaimuja sekä hänen kasvojaan on paranneltu muun muassa implanttien avulla. 

Hänen vaginaansa on myös tiukennettu kolme kertaa. 

Lue myös: Kämmenten viivat, botoxia kiveksiin - ihmiset menevät äärimmäisyyksiin kehonsa muokkaamisessa

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat