Kuva: Pixabay

Kämmenten viivat, botoxia kiveksiin - ihmiset menevät äärimmäisyyksiin kehonsa muokkaamisessa

16.01.2018 13:45 - Katariina Auvinen

Plastiikkakirurgian hoitajana toimiva Nicole Montogmery on nähnyt mitä erikoisimpia operaatioita.

Jos ollaan rehellisiä, botox, huuliin laitettavat täytteet tai vaikkapa rintojen suurennusleikkaus, koetaan monesti jo melko tavallisiksi kauneusoperaatioiksi. Ihmiset ovat kuitenkin valmiita menemään äärimmäisyyksiin, kun he toivovat muutosta johonkin kehonsa osaan. 

The Sun-julkaisu haastatteli plastiikkakirurgian hoitajana työskentelevää, Nicole Montogmeryä, joka kertoi, mihin omituisimpiin kohtiin ihmiset ovat toivoneet muutosta. 

Kämmenten viivat
Jotkut uskovat siihen, että kämmenten viivat voivat paljastaa tulevaisuuden. Montogmery kertoo, että jotkut eivät ole kämmenten uurteihinsa tyytyväisiä, joten he ovat tulleet kirurgin pakeille muuttamaan niitä. Erityisesti japanilaiset uskovat, että viivoja muuttamalla voi muuttaa myös kohtaloaan. 

Botoxia kivespusseihin
Se on juuri sitä, miltä se kuulostaa. Miehet toivovat, että kyseinen injektio tekisi heidän kivespusseistaan sileämmät. Kivesten myös kuvaillaan näyttävän isommilta toimenpiteen jälkeen. 

Navan muotoileminen uusiksi 
Jotkut ihmiset eivät todellakaan ole olleet tyytyväisiä napaansa. Näinpä ollen, he ovat päättäneet astella kirurgin pakeille, jotta he saisivat täydellisen kuopan keskelle vatsaansa. 

Silmän väriin vaikuttavat implantit
Jos omaat ruskeat silmät, mutta olet aina halunnut siniset, voi käyttää esimerkiksi värillisiä piilolinssejä. Ihmiset ovat kuitenkin menneet äärimmäisyyksiin myös tässä asiassa. Jotkut ovat asennuttaneet itselleen implantit, jotka muuttavat silmän värin. 

Ripsi-istutus
Kukapa ei haluaisi itselleen tuuheita ripsiä. Montogmery kertoo, että vastaanotolle on tullut ihmisiä, jotka ovat ottaneet itselleen ripsi-istutuksen tuuheampien ripsien toivossa. 

Tatuoidut pisamat ja kauneusnäpyt
Pisamat ovat olleet yksi kuumimmista kauneustrendeistä jo pitkään. Jotkut toivovat itselleen kuitenki näitä pieniä pisteitä kasvoilleen niin paljon, että ovat valmiita tatuoimaan pisamia kasvoihinsa. 

Lue myös: Otsaan ruiskutetut täyteaineet tuhosivat naisen ulkonäön karmivalla tavalla: "Tunsin olevani hirviö"

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat