Kuva: Getty Images

Huomaatko yhdennäköisyyden? Kim Kardashianista tehtiin ihmisen kokoinen kakku

09.03.2018 14:15 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashianin näköiskakun tekemiseen upposi Debbie Winghamilta kymmenen tuntia.

Debbie Wingham on lahjakas leipoja, jonka leipomukset eivät olekaan ihan mitä tahansa kakkuja. Naisella on tapana leipoa erittäin kalliita ja vaativia kakkuja, ja hänen viimeisin projektinsa oli leipoa Kim Kardashiania esittävä ihmisen kokoinen kakku.

Eräs asiakas tilasi Kardashian-kakun Winghamilta nähtyään tämän leipoman ihmisen kokoisen morsiankakun. Tämä asiakas kertoi Winghamille, että haluaa kakulla yllättää aviomiehensä. Metro.co.uk kirjoittaa, että kakun valmistaminen kesti kymmenen tuntia. Katso kuvia kakusta alta. Pääset siirtymään seuraavaan kuvaan oikealla olevasta nuolesta.

Kakun valmistukseen käytettiin 15 kilogrammaa sokerimassaa, 85 pakettia riisimuroja ja yli 3000 pientä vaahtokarkkia. Käsivarsien, rinnan ja kasvojen muotoiluun Wingham käytti yli kuusi kiloa muotoiltavaa suklaata.

Jotta kakkuun saatiin Kardashianille ominaista ylellisyyttä, Wingham lisäsi siihen aidoista timanteista tehdyt kaulakorun ja rannekorun. Nämä korut ovat yhteensä arvoltaan noin 1,3 miljoonaa euroa.

Lue myös: Madonna julkaisi yhteiskuvan Kim Kardashianin kanssa, seuraajat hämmentyivät: "Miksi?"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat